‘Met een goede of betere truck kan Mitchel zeker top tien rijden’

22 jan, 15:41 Autosport
Martin Macik
Teameigenaar Gerard de Rooy (midden) kijkt tevreden terug op de samenwerking met Mitchel (links) en Martin van den Brink.
Teameigenaar Gerard de Rooy (midden) kijkt tevreden terug op de samenwerking met Mitchel (links) en Martin van den Brink.

HARSKAMP De stofwolken in de woestijn van Saoedi-Arabië zijn nog maar nauwelijks opgetrokken of het gordijn naar de toekomst gaat alweer open. ,,We zijn al bezig met de Dakar Rally van 2023.’’ Mitchel van den Brink verbaasde vriend en vijand met zijn optreden. Behalve Gerard de Rooy. ,,Ik was niet echt verbaasd. Hij gaat wel verder komen.’’

Team De Rooy kwam vorige week vrijdag met vier truckers over de finish. Het kwartet rijders eindigde in de top tien. Janus van Kasteren was de hoogst geklasseerde rijder, die niet in een Kamaz reed. 

Een week na de finish in Jeddah maakt Gerard de Rooy (’eigenlijk is het met een ij, met puntjes. Maar die letter kennen ze niet in het Engels, Daarom gebruiken wij in onze communicatie van d..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.