De cursus Muziek op Schoot staat in het teken van de winter.
De cursus Muziek op Schoot staat in het teken van de winter. Maryanne de Jager

Wintercursus Muziek op Schoot bij Muziekschool Barneveld

3 november 2020 om 11:51 lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 18 en donderdag 19 november starten de wintercursussen Muziek op Schoot bij Muziekschool Barneveld. Deze cursus voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouder of verzorger zit boordevol feestelijke liedjes, passend bij deze tijd van het jaar. Een belangrijk doel van de cursus is samen plezier hebben met muziek. Om deel te nemen hoeven de ouders/begeleiders niet muzikaal te zijn. De cursus bestaat uit 10 lessen en kost €85. Inschrijven kan via www.muziekschoolbarneveld.nl. 

Goed voor de ontwikkeling
Het zingen van liedjes, bewegen en samen dingen doen in een groep draagt bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Er wordt gebruik gemaakt van instrumentjes, de kinderen luisteren en kijken naar muziekspel en maken vooral zelf veel muziekplezier. De cursisten krijgen een boekje met de geleerde liedjes mee naar huis. De liedjes kunnen ook een hulpmiddel zijn bij de opvoeding. Met behulp van de liedjes wordt het aantrekken van een jas of het opruimen van speelgoed een feestje!

In verband met Covid-19 zijn de groepjes klein en is er plek voor een beperkt aantal deelnemers. Wij hanteren een protocol, zodat de lessen veilig worden gegeven. Bij voldoende aanmeldingen zijn er drie leeftijdsgroepen: dreumesen van 10 tot 16 maanden, jonge peuters van 16 maanden tot 2,5 jaar en peuters van 2,5 tot 4 jaar. Na inschrijving wordt de tijd van de les bekend gemaakt.

Meer inhoudelijke informatie over de vrolijke muzieklessen is te vinden op muziekschoolbarneveld.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie