Tandprotheticus Jan Rabbelier.
Tandprotheticus Jan Rabbelier. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Uw kunstgebit in een uur gerepareerd

30 maart 2021 om 11:26 Zorg

BARNEVELD Herkent u dat? Uw kunstgebit is gebroken of beschadigd, maar u stelt de reparatie uit. Toch heeft u er eigenlijk veel last van. Wacht niet onnodig langer en laat uw kunstgebit vakkundig en snel repareren bij De Tandprotheticus Rabbelier in Barneveld. Vaak is herstel in een uur geregeld.

Tandprotheticus Jan Rabbelier kent het klappen van de zweep. Hij is al sinds 1973 werkzaam in dit vak en opende zijn eigen praktijk in 2009. Bij De Tandprotheticus aan de Ereprijs 30 in Barneveld kunt u terecht voor uiteenlopende protheses, een nieuwe voering (rebasing), pijnproblemen en reparaties. Jan Rabbelier: ,,Kwaliteit, deskundig advies en persoonlijk comfort zijn altijd het uitgangspunt. Dat is de basis van ons werk.”

REPARATIE De ervaren tandprotheticus merkt dat veel mensen een reparatie van een beschadigd kunstgebit uitstellen, ondanks de hinder ervan: ,,Geen zorg. U kunt rechtstreeks bij mij terecht. In veel gevallen is reparatie binnen een uur mogelijk. Terwijl u hier wacht herstel ik het kunstgebit. En als de reparatie meer tijd vraagt, help ik u dezelfde dag. U mag het kunstgebit ook door iemand laten brengen. U hoeft er zelf niet per se voor naar de praktijk te komen.”

REBASING Bij rebasing (nieuwe voering) is een fysiek bezoek aan de praktijk wel nodig: ,,Door het aanbrengen van een nieuwe voering aan de binnenkant van uw gebit lossen we pijnproblemen op doordat het kunstgebit door verschillende oorzaken niet meer perfect past.” Ook kunt u bij De Tandprotheticus terecht voor een nieuw kunst (klik) gebit. Dit wordt grotendeels al door de basisverzekering vergoed als uw oude kunstgebit 5 jaar oud is.

Maak nu een afspraak. De Tandprotheticus houdt rekening met de coronamaatregelen. T: 0342-434324.

advertentie
advertentie