Jan van Geresteijn van Van Geresteijn Totaalbouw doet zaterdag 28 oktober mee aan de Open Bedrijvendag.
Jan van Geresteijn van Van Geresteijn Totaalbouw doet zaterdag 28 oktober mee aan de Open Bedrijvendag. Pauw Media

Open Bedrijvendag in Stroe: ‘Gezellige en informatieve dag’

19 oktober 2023 om 15:33 Zakelijk

STROE ,,Een gezellige en informatieve dag, waarbij verschillende bedrijven uit Stroe laten zien wat ze te bieden hebben.” Dat kunnen bezoekers verwachten op zaterdag 28 oktober tijdens de Open Bedrijvendag in Stroe. Maar liefst veertig ondernemers vertellen deze dag meer over hun bedrijf.

De Open Bedrijvendag vindt plaats op het gloednieuwe bedrijventerrein De Voorpost, vertelt ondernemer Jan van Geresteijn van Van Geresteijn Totaalbouw: ,,Een deel van het bedrijventerrein wordt volgend jaar afgerond, maar een groot gedeelte is recentelijk opgeleverd en in gebruik genomen.”

Een mooi moment om de deuren van hun bedrijf open te gooien voor publiek, vonden Jan en een aantal andere ondernemers van De Voorpost. Om die reden riep ondernemersvereniging De Stroot de Open Bedrijvendag Stroe in het leven.

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN ,,Het doel van de Open Bedrijvendag is om bezoekers kennis te laten maken met allerlei verschillende bedrijven uit het dorp en ze een kijkje achter de schermen te geven”, vervolgt Jan. Ook ondernemers uit de rest van Stroe sluiten zich op 28 oktober met een kraampje aan op het industrieterrein. ,,Inmiddels zitten we op veertig bedrijven, waaronder aannemers, loodgieters en installatiebedrijven. Veel ondernemers uit de technische hoek, maar ook andere branches zijn vertegenwoordigd. Zo is er ook een bedrijf dat zwembaden levert.”

VOOR JONG EN OUD Wat kunnen bezoekers die zaterdag verwachten? ,,We geven allereerst meer informatie over onze bedrijven, binnen en buiten. Voor wie gewoon een kijkje achter de schermen wil, maar ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuke werk- of stageplek.” Daarnaast organiseren de ondernemers verschillende activiteiten voor jong en oud. ,,Denk aan springkussens, maar ook een kraan waarmee je omhoog kunt en een mooi uitzicht over Stroe hebt en een graafmachine die onder begeleiding bestuurd mag worden.” Restaurant De Landing verzorgt de hapjes en drankjes op het horecaplein. ,,Iedereen is welkom. We maken er een leuke, gezellige dag van.” 

De Open Bedrijvendag vindt plaats op zaterdag 28 oktober van 12.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Adres: Tolnegenweg 4 in Stroe. Ondernemers die geïnteresseerd zijn in deelname aan de Open Bedrijvendag kunnen zich deze week nog aanmelden via de ondernemersvereniging. 

Aangeboden door ondernemersvereniging De Stroot

advertentie
advertentie