Afbeelding
Pauw Media

CEZET autolakken bestaat 25 jaar, verkocht in meer dan 50 landen en opent magazijn in Kootwijkerbroek

11 oktober 2023 om 18:53 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK CEZET autolakken, specialist in autolakken, gereedschappen, schuurpapier en non-paint, bestaat 25 jaar. Een mooi moment voor Cees en Lizet Welgraven om een nieuwtje te delen: per 1 september verkoopt CEZET ook vanuit het magazijn aan de Laageinderweg 6 in Kootwijkerbroek.

CEZET is gespecialiseerd in paint en non-paint producten speciaal voor de auto refinish sector. Denk hierbij aan producten als: autoreparatielakken, schuurpapier, tape, paint strainers, spuitpistolen, paint mengcups en overige materialen op dit gebied. Lizet: ,,Wij werken vooral voor kleinere autoschadebedrijven, hobbyisten die auto’s/oldtimers opknappen en klanten die met behulp van spot repair kleine krassen of deuken weg willen werken.”

VADER EN DOCHTER Cees: ,,De tijd is voorbijgevlogen. In 1998 ging ik een andere koers varen en wilde ik mijn ervaring in de verfindustrie blijven gebruiken. Ik startte CEZET. CE staat voor de twee beginletters van mijn naam en ZET staat voor de laatste drie letters van mijn dochter Lizet. We verkochten onze producten in de Benelux en Duitsland. Inmiddels bouwden we stap voor stap een goede naam op. Sterker, onze producten verkochten we wereldwijd, in meer dan 50 landen.”

Tien jaar geleden verkocht Cees zijn aandelen in het bedrijf Multichem en maakte hierdoor tijd vrij voor CEZET International. En met succes, want veel vaste klanten en afnemers weten de specifieke producten op het gebied van autolakken alweer tien jaar te vinden.

PRAKTISCH Openingstijden magazijn Kootwijkerbroek: maandag tot en met donderdag (13.00 – 15.30 uur). In overleg en op afspraak is een ander afhaalmoment ook mogelijk. Om de opening van het magazijn te vieren is er een actie: 10% bij afhalen op een aankoop. De actie loopt door tot en met eind november, dus wees er snel bij.
Lizet en Cees: ,,Wij danken iedereen voor het vertrouwen en hopen u nog heel lang een bijdrage te leveren aan een glanzende, mooie auto waar u trots op bent. Kom gewoon langs in ons magazijn, de koffie staat klaar.”

CEZET International. Magazijn Kootwijkerbroek: Laageinderweg 6, Kootwijkerbroek. T: 06-24540878. E: info@cezet-autolakken.nl 

advertentie
advertentie