,,Het leuke is dat we hier allerlei soorten honden over de vloer krijgen."
,,Het leuke is dat we hier allerlei soorten honden over de vloer krijgen." Pauw Media

Carola’s Trimsalon is verhuisd naar centrum Barneveld: ‘Alles voor honden en katten’

21 september 2023 om 19:20 Zakelijk

BARNEVELD Voer, snacks, speelgoed en verzorgingsproducten: bij Carola’s Trimsalon aan de Langstraat in Barneveld kun je niet alleen terecht om je hond of kat te laten trimmen, maar ook voor allerlei huisdierartikelen. ,,Ons assortiment is net even anders.”

,,Denk bijvoorbeeld aan een speeltje in de vorm van een champagnefles of hamburger”, vertelt Carola Pater in het ruime pand aan de Langstraat 104, waar de 26-jarige sinds februari haar eigen trimsalon runt. De liefde voor dieren zat er al vroeg in bij de Barneveldse, die opgroeide op een boerderij aan de Scherpenzeelseweg en zelf twee hondjes heeft: Fee en Lulu, de dwergpoedel waarmee ze graag hondenshows loopt. ,,Ik vind het heel interessant om al die verschillende rassen bij elkaar te zien en zo doe ik nog meer kennis op in de hondenwereld.” Na het afronden van haar opleiding tot hondentrimmer startte Carola eerst een trimsalon aan huis. ,,Ik had al snel zoveel klanten dat ik ze niet meer kwijt kon. Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat hun hond er verzorgd bij loopt en voor de dieren zelf is het ook fijn als hun vacht klitvrij is.”

VAN KLEIN TOT GROOT Ook de vraag naar vachtverzorging voor katten nam toe, merkte ze. ,,Daarom besloot ik daar ook een cursus voor te volgen.”
Om haar zaak te kunnen uitbreiden, verhuisde Carola in februari naar de Langstraat. ,,Dit pand kwam toevallig vrij en was precies wat ik wilde: centraal in het dorp, met een parkeerplaats voor de deur.” De salon heeft een aparte behandelruimte voor katten en biedt genoeg ruimte voor de honden om rond te kunnen lopen. ,,We houden ze natuurlijk goed in de gaten. Sommige honden spelen enthousiast met elkaar en andere wachten rustig op hun baasje. Het leuke is dat we hier allerlei soorten honden over de vloer krijgen, van klein tot groot. Als ze na een trimbeurt weer fris en fruitig de deur uitlopen, ben ik helemaal blij.”

DIERENDAG Op dierendag (woensdag 4 oktober) houdt Carola een leuke actie: ,,Die dag kun je je hond met korting laten wassen en de hele week krijg je twintig procent korting op een artikel naar keuze. Ook krijgt elke klant die week wat lekkers mee naar huis voor zijn hond of kat.”

Aangeboden door Carola’s Trimsalon

advertentie
advertentie
advertentie