Afbeelding
EasyWork

Twee bedrijven nieuw in centrum Barneveld

13 januari 2023 om 08:53 Zakelijk

BARNEVELD Twee leegstaande winkels in het centrum van Barneveld krijgen binnenkort een nieuwe bestemming. Uitzendbureau EasyWork en Carola’s Trimsalon vestigen zich in het hart van Barneveld.

Na vestigingen in Lunteren, Bennekom en Veenendaal opent uitzendbureau EasyWork dit kwartaal een locatie in een pand aan de Nieuwstraat 26, tegenover de bibliotheek, waar vorig jaar nog dierenzaak Falo was gevestigd.
,,De komende periode staat in het teken van de verbouwing en verdere inrichting van deze locatie waarna wij op korte termijn onze deuren zullen openen’’, meldt ondernemer Bob van den Hudding.

TRIMSALON Carola Pater verhuist met haar trimsalon voor honden en katten naar de Langstraat 104, op de begane grond van complex de Bijeberg in het centrum van Barneveld.  ,,Na vier succesvolle jaren aan de Scherpenzeelseweg is het nu tijd om uit te breiden. Het is zo ontzettend druk dat ik geen nieuwe klanten meer kon aannemen. In het nieuwe pand hebben we veel meer ruimte, waardoor we veel fijner kunnen werken’’, meldt de eigenaar van Carola’s Trimsalon.

De opening van haar zaak staat gepland voor begin volgende maand.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie