In het centrum van Barneveld ligt ‘de Rozentuin’ met aangrenzend de kenmerkende, witte brasserie.
In het centrum van Barneveld ligt ‘de Rozentuin’ met aangrenzend de kenmerkende, witte brasserie. Pauw Media

Intiem en huiselijk trouwen bij Bij Corin in Barneveld: ‘Zorgeloze, onvergetelijke dag’

14 september 2023 om 08:18 Zakelijk

BARNEVELD Een voormalig melkhuisje uit 1920 aan een bloeiende rozentuin: een bruiloft bij brasserie Bij Corin in het centrum van Barneveld staat garant voor een romantische, intieme dag. Met ruim twintig jaar ervaring in de trouwbranche weten Dennis en Corin van den Hoogen als geen ander hoe ze deze grote dag onvergetelijk kunnen maken.

In het centrum van Barneveld ligt ‘de Rozentuin’, ook wel bekend als het rosarium, met aangrenzend de kenmerkende, witte brasserie. Sinds 2022 staan Dennis en Corin er aan het roer, na bijna twintig jaar hun eigen evenementenbureau gerund te hebben. ,,We regelden licht, geluid en muziek voor honderden bruiloften per jaar”, blikt Dennis terug. ,,Het blijft bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan zo’n belangrijke en onvergetelijke dag.”

TROUWFOTO’S Met het karakteristieke, knusse pand en de aangrenzende rozentuin is brasserie Bij Corin bij uitstek geschikt voor een intieme bruiloft. De brasserie biedt ruimte aan twintig tot zeventig personen. ,,De sfeer in de brasserie is huiselijk en persoonlijk. Daarbij is de tuin een prachtige locatie om mooie trouwfoto’s te maken.” Ook niet onbelangrijk: Bij Corin is een betaalbare trouwlocatie. ,,De ceremonie zelf kan hier plaatsvinden, maar je kunt er ook voor kiezen om na afloop van de ceremonie bij ons te borrelen, lunchen, dineren of feesten.” 

Het diner kan à la carte, in buffetvorm of als ‘walking dinner’ worden aangeboden, waarbij in meerdere rondes kleine hapjes worden opgediend. ,,Altijd met een glimlach”, zegt Dennis opgewekt. ,,Ook met dieetwensen - zoals vegetarisch of vegan - en allergieën houden we natuurlijk rekening.” 

NIETS IS TE GEK Zo heeft elk bruidspaar weer andere wensen, weet Dennis uit ervaring. ,,We vinden het een mooie uitdaging om hen daarin zoveel mogelijk tegemoet te komen. Niets is ons te gek en met ons grote netwerk kunnen we bijna alles mogelijk maken, ook voor stellen met een kleiner budget.” Liever een andere trouwlocatie? Ook dan nemen Dennis en Corin graag het werk uit handen. ,,We organiseren ook bruiloften op andere plekken en op thuislocaties. Dan komen we gewoon langs.”

,,Een bruiloft is altijd een spannende, hectische dag en ons doel is om zoveel mogelijk praktische zaken te regelen, zodat het bruidspaar rust heeft en lekker kan genieten”, vervolgt Dennis. ,,Als zij aan het einde van de dag blij en voldaan zijn, zijn wij dat ook.” 

Benieuwd wat Dennis en Corin voor jou kunnen betekenen? Kom vrijblijvend langs voor een kopje koffie, bij de brasserie aan het Torenplein 29. Of neem telefonisch contact op via 033-3030777 of per mail: info@bijcorin.nl

Dit artikel is onderdeel van de Trouwbijlage van de Barneveldse Krant

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie