Afbeelding
Getty Images/iStockphoto

Ja, ik wil…. op huwelijksreis naar mijn droombestemming!

13 september 2023 om 08:07 Zakelijk

LUNTEREN Voor je bruiloft moet je al van alles regelen. Hoe fijn is het dan als je daarna onbezorgd op huwelijksreis kunt? Jolanda Methorst stelt maatwerkreizen samen voor bruidsparen. Via haar bedrijf Personal Touch Travel kan zij iedere droomreis verzorgen, van A tot Z. Ze komt bij mensen thuis om hun wensen door te nemen en noemt zichzelf ook wel ‘reisbureau aan huis’.

Het reizen zit Jolanda in het bloed. Voordat haar kinderen er waren heeft ze een paar mooie rondreizen gemaakt, onder andere door Amerika en IJsland. Voor haar studie aan de hotelschool heeft ze stage gelopen in Azië, Zwitserland, Zweden en Spanje. Een rondreis door Zuid-Afrika of Costa Rica staan nog hoog op haar verlanglijstje. ,,Ik besloot een paar jaar geleden om van mijn hobby mijn werk te maken en vind het superleuk om op zoek te gaan naar mooie, nieuwe reisbestemmingen!”

ALTERNATIEVE HUWELIJKSREIS Na de bruiloft is het tijd om samen te gaan genieten. Dat kan op een hagelwit strand zijn op een tropische bestemming, maar ook tijdens het spotten van wilde dieren Afrika, een bijzondere stedentrip of tussen de rendieren in Lapland. Je kunt letterlijk alle kanten op! Jolanda: ,,Na de bruiloft is het tijd voor dé huwelijksreis. De zonbestemmingen zijn nog steeds populair, maar ik merk dat bruidsparen tegenwoordig ook steeds vaker voor een alternatieve huwelijksreis kiezen. Zo had ik laatst een bruidspaar dat een combinatiereis wilde van actief en relaxen. Voor hun heb ik eerst een rondreis in het Westen van Afrika geregeld, gevolgd door een strandvakantie op Mauritius. Wat de wensen ook zijn, ik zorg ervoor dat iedere huwelijksreis een onvergetelijke ervaring wordt!”


ALLES WORDT GEREGELD Als je kiest voor een persoonlijke reisadviseur kun je er zeker van zijn dat alles voor je geregeld wordt. Van tickets en online inchecken, tot accommodaties en excursies. Jolanda: ,,Tijdens ons eerste gesprek neem ik jullie reiswensen door, waarna ik aan de slag ga met het samenstellen van jullie droomvakantie. Hiervoor werk ik nauw samen met diverse leveranciers. Je krijg letterlijk een kant-en-klare reis, volledig op maat gemaakt. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is je koffer inpakken en genieten van die droomreis! De reisbescheiden krijg je thuis gebracht en tijdens de hele vakantie ben ik bereikbaar.”

Wil jij ook een onbezorgde huwelijksreis naar een topbestemming? Neem dan contact op met Jolanda via  06-53510049 of jolanda.methorst@personaltouchtravel.nl.  Of neem een kijkje op haar website www.jolandatravel.nl om inspiratie op te doen. Naast huwelijksreizen verzorgt Jolanda ook vakanties, rondreizen en meerdaagse teamuitjes voor andere doelgroepen, zowel particulier als zakelijk.

Dit artikel is onderdeel van de Trouwbijlage  

Jolanda Methorst stelt maatwerkreizen samen, onder meer voor bruidsparen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie