Ralph Kaasschieter met een deel van de grote collectie ringen. Links Marieke Wallet.
Ralph Kaasschieter met een deel van de grote collectie ringen. Links Marieke Wallet. Pauw Media

‘Explosie van nieuwe trouwerijen, neem de tijd voor uitzoeken trouwring’

18 september 2023 om 09:04 Zakelijk

BARNEVELD Jouw trouwdag is vast een van de mooiste dagen om naar uit te kijken. Maar als de dag eenmaal in de agenda staat, moet er nog veel gebeuren. Natuurlijk willen jullie een mooie, persoonlijke trouwring. Keuzestress? Niet nodig, het ervaren team van Kaasschieter Juweliers neemt je mee aan de hand.

Om maar met de deur in huis te vallen, het is feest bij Kaasschieter Juweliers, legt eigenaar Ralph Kaasschieter uit: ,,Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 80 jaar, en daar zijn we trots op. Zelf ben ik in 2003 in de winkel toegetreden als eigenaar. De tijd is voorbij gevlogen, met veel mooie , maar soms ook mindere momenten. Het overlijden van mijn vader in 2013 bijvoorbeeld. Samen met mijn moeder Riet en het bevlogen team runnen wij een juwelierszaak om trots op te zijn.”

NEEM DE TIJD De juwelierszaak in Barneveld draait op volle toeren, ook op het gebied van trouwen: ,,Ik zie een tendens. Door corona moesten veel trouwfeesten worden uitgesteld. Maar die komen nu dubbel en dwars terug. En dat zorgt voor drukte. Er is een explosie van nieuwe trouwerijen. Bovendien zag je dat trouwstellen vroeger meer tijd namen voor het maken van een keuze. Onze tip is om voor het maken van de juiste keuze van een trouwring tijd te nemen. Ook om de bestelling tijdig te regelen.”

TROUWHOEK Gelukkig beschikt de juwelierszaak over een speciale trouwhoek, waar je rustig aan tafel, en onder het genot van een kop koffie, inspiratie opdoet: ,,We hebben verschillende boxen met ringen, dus de keuze is reuze. Bovendien kun je met ons alle kanten op. Een ring heeft een emotionele waarde, en je draagt deze waarschijnlijk de rest van je leven. Verder houden we rekening met je beroep (als je niet altijd een ring mag dragen), of hoe de ring om je vinger moet zitten. We kunnen ook van oude ringen nieuwe maken. Voor alles is een oplossing. Daarvoor is onze winkel uitgerust met een eigen atelier. Onze goudsmid maakt jouw ring of een ander sieraad zoals jij het graag ziet.”

TROUWKORTING Ralph Kaasschieter wil zijn eigen jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Hij trakteert: ,,Tot en met 31 december van dit jaar geef ik 20% trouwkorting weg. Heb je trouwplannen? Kom langs of maak een afspraak en profiteer van dit feestelijke aanbod. Ik doe het graag. Voor jullie onvergetelijke trouwdag.”

Kaasschieter Juweliers. Jan van Schaffelaarstraat 42 in Barneveld. 

Dit artikel verscheen eerder in de Trouwbijlage van de Barneveldse Krant

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie