Afbeelding
Pauw Media

Nieuwe puzzelwinkel in Barneveld: bij Puzzlefun is de keuze reuze

17 augustus 2023 om 10:10 Zakelijk

BARNEVELD Ben jij een puzzelliefhebber? Veel mensen vinden puzzelen ontspannend en gewoon leuk om te doen. Maar puzzels zijn er in vele soorten en maten. Wat kies je dan? Geen punt, bij Puzzlefun ben je aan het juiste adres. Kijk bijvoorbeeld maar eens op de uitgebeide webshop. Of kom langs in de pas geopende Puzzlefun winkel.

Maja van der Reijden: ,,Ik heb puzzelen zelf altijd heel leuk gevonden. Na een aantal jaar in loondienst te hebben gewerkt startte ik een webshop. Ik wilde ook anderen, zowel volwassenen als kinderen, blij maken met een puzzel. Van het een kwam al snel het ander. Overal in huis lagen puzzels om te verzenden. Het is superleuk werk om al die bestellingen netjes te verpakken en te versturen.” Om meer ruimte te creëren en de vele puzzelmogelijkheden te tonen besloot Maja de schuur aan de Koekoekstraat 15 om te toveren tot Puzzlefun winkel.

JAN VAN HAASTEREN Leuk en populair bijvoorbeeld zijn de puzzels voor kinderen van Jan van Haasteren. Jan van Haasteren puzzels staan bekend om hun doldwaze en humoristische afbeeldingen. In elke puzzel beleeft de van Haasteren familie weer een ander hysterisch avontuur.

PUZZLEFUN WINKEL Bezoek nu ook de Puzzlefun winkel (alleen op afspraak). Maja: ,,Wil je liever, zonder eerst te bestellen, zelf een puzzel uit komen zoeken? Dat kan. In onze winkel kun je ontspannen snuffelen en een leuke puzzel uitzoeken. Je kunt de online bestelde puzzel(s), die natuurlijk ook via de post worden verstuurd, ook hier ophalen. Maak wel eerst een afspraak via app of bel. Soms ben ik even de deur uit voor een bestelling.” In de winkel geldt een standaard korting van 10 procent.

Zoek je een leuke puzzel die bij je past? Kijk op de website en laat je verrassen. Maja staat met Puzzlefun soms ook op de markt. Kijk in de marktagenda op de website voor alle data, of bezoek haar Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes.

Puzzlefun. Koekoekstraat 15, 3772 AP Barneveld. T: 06-49409480. E: info@puzzlefun.nl I: www.puzzlefun.nl (webshop)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie