Marijke van de Krol heeft Marian Hoeden vernieuwd. Vanaf vandaag gaan de deuren weer open.
Marijke van de Krol heeft Marian Hoeden vernieuwd. Vanaf vandaag gaan de deuren weer open. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Vernieuwd Marian Hoeden is weer open

4 maart 2021 om 15:18 Winkels

KOOTWIJKERBROEK Goed nieuws voor alle hoedenliefhebbers. Sinds vandaag, donderdag 4 maart, is Marian Hoeden heropend aan de Essenerweg 44. De zaak was een paar maanden gesloten, maar dankzij de inzet van Marijke van de Krol kun je hier weer terecht voor hoeden en accessoires. Voor elke gelegenheid. Voor dames en kinderen.

Marijke: ,,Ik ben echt blij met deze stap. Marian Hoeden is inmiddels een begrip in Kootwijkerbroek en omgeving. Marian startte de zaak ooit in 1995 op, Marleen nam de winkel in 2010 over, maar sloot de zaak in oktober vorig jaar. Omdat ik zelf altijd al veel interesse in dit vak had, en een speciale hoedencursus heb gevolgd, nam ik het besluit om de winkel te heropenen. Hierbij komen mijn eigen ervaringen in een schoenen- en een kledingwinkel goed van pas. Het klantcontact is erg leuk. Een belangrijke drijfveer voor deze stap.”

AANBOD Voor elke gelegenheid (kerkbezoek, bruiloften/feesten en begrafenissen) is er wel wat wils. Marijke: ,,Er is een ruime collectie waarbij er altijd een hoed is die past en goed is. Indien gewenst, een hoed kunnen we (ver)maken zodat deze aansluit bij je wensen en goed zit. Daarom ben ik blij dat coupeuse Gea elke vrijdag hier aanwezig is om hoeden te vermaken of te verfraaien met accessoires. Ook voor bruidjes is er veel keuze. De hoed die je hier aanschaft wordt door de vorige eigenaresse Marleen helemaal vermaakt, zodat de hoed naadloos aansluit bij je jurk.”
Maar Marian Hoeden biedt meer: ,,We beschikken ook over een uitgebreide collectie accessoires zoals tassen, sjaals, riemen, sieraden, originele paraplus, handschoenen en unieke kaarten (Nijntje/Kikker/Meesterwerken)”

LIKEN Natuurlijk wil Marijke de (her)opening niet onopgemerkt voorbij laten gaan: ,,Om de opening van de winkel te vieren is er op dit moment een leuke actie. Als je Marian Hoeden op Facebook en Instagram ‘liked en deelt’ maak je kans op een mooie zwarte schoudertas. In de winkel ligt er een leuke attentie voor klanten komende weken.”

Openingstijden: Dinsdagmorgen (op afspraak), donderdag (van 09.30 - 17.00 uur), vrijdag (van 09.30 - 17.00 uur) en zaterdagmorgen. Vanwege de bestaande coronamaatregelen kun je een bezoek nu zelf inplannen. Ga daarvoor naar de website (Plan Je Bezoek) en kies je eigen tijd. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken of via WhatsApp, via het nummer: 0342-221502. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie