Afbeelding
.

Eropuit in de zomervakantie? Deze tips helpen je op weg

1 augustus 2023 om 09:37 Zakelijk

BARNEVELD Op zoek naar een leuk uitje tijdens de zomervakantie? Laat je inspireren door deze tips.


De magie van Fisher-Price
Deze zomer kun je de expositie ‘Fisher-Price door de jaren heen’ ontdekken bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum te Terschuur; zowel kijk- als speelplezier gegarandeerd in deze kleurrijke zone! Want ongemerkt is zowel jong als oud opgegroeid met één of meerdere items van dit vrolijke en educatieve merk dat al ruim 90 jaar bestaat. Dompel je nu onder in de wondere wereld van Fisher-Price en haal gegarandeerd mooie herinneringen op.
Kijk voor meer informatie op de website van het museum


Ontdek het militaire geheim van Nederland in het Grebbelinie Bezoekerscentrum
In het Fort aan de Buursteeg wordt het verhaal verteld van twee eeuwen landsverdediging. In de expositie wordt zichtbaar gemaakt hoe de Gelderse Vallei in ons voordeel moest werken. Combineer het bezoek met een wandeling over het aarden fort en een prachtig gelegen terras. Voor kinderen is er het Soldatenpad en een leuke speurtocht.
Adres: Buursteeg 2 Renswoude
www.grebbeliniebezoekerscentrum.nl


Ontdek de zandsculpturen bij de Beeldentuin in Garderen
Met een focus op het veelzijdige verleden van Nederland nemen wij u mee op een (zand-)reis door de tijd met het thema: Onze Vaderlandse Geschiedenis. De chronologische route van afgelopen jaar is dit jaar uitgebreid met nieuwe zandbeelden, waarbij de geschiedenis op een verrassende manier uitgebeeld wordt aan de hand van spreekwoorden en tegelwijsheden. Bij de Beeldentuin is er altijd iets nieuws te ontdekken!
Zandsculpturen Garderen Oude Barnevelderweg 5
www.zandsculpturen.nl


Pyramide van Austerlitz - Het gezelligste uitje voor het hele gezin
In een prachtige bosrijke omgeving bevind zich de uitgebreide speeltuin en het lunapark, compleet met botsauto’s, draaimolens, een treintje en meer en staat garant voor uren speelplezier. Daarnaast het terras waar u kunt genieten van een drankje, ijs, snacks en diverse maaltijden. Het horecagedeelte bevat een snackbar, een restaurant en een paviljoen.Tevens verzorgen wij familie- en bedrijfsfeesten, koffietafels en schoolreisjes. De entree tot het park is gratis!
Zeisterweg 98 Woudenberg
www.pyramideausterlitz.nl


Bezoek De Happyfarm
Tussen Barneveld en Terschuur lig Speelboerderij De Happyfarm. Daar kun je zowel binnen als buiten spelen. Klimmen en klauteren, een hoge toren bouwen, rijden op een trekkertje of skelter, of ga je liever ondereen echte ballendouche? Het kan allemaal en er is zelfs nog veel meer speelplezier. Wij nodigen jullie uit om het zelf te komen beleven.Voor meer informatie zie onze website www.dehappyfarm.nl
De Happyfarm, Dronkelaarseweg 28, Terschuur


Het Pluimveemuseum: het uitje in Barneveld dat je niet mag missen
Kom naar dit unieke museum en duik in de bijzondere wereld van de kip en het ei.Bekijk de Oud-hollandse kippenrassen in levende lijve. Volg het broedproces en zie hoe een kuikentje uit het ei komt. De donzige kuikentjes mogen vastgehouden en geknuffeld worden. Neem deel aan een echte eierveiling met originele veilingklok: een hoogtepunt van elk bezoek. Hessenweg 2A Barneveld www.pluimveemuseum.nl
Tip: ook leuk voor kinderfeestje!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie