Johan en Lyanne van den Heuvel zijn al jaren actief in de autobranche.
Johan en Lyanne van den Heuvel zijn al jaren actief in de autobranche. Pauw Media

‘Laad je auto gratis op met zonne-energie’

31 oktober 2022 om 19:30 Zakelijk

BARNEVELD Elektrische auto’s raken steeds meer in trek. Zowel particulieren als zakelijke rijders stappen over op ‘stekkerauto’s. Maar om een elektrische auto op te laden heb je een betrouwbare laadpaal nodig. Het Barneveldse bedrijf Satero, gevestigd aan de Gildeweg 6, is specialist in laadstations.

Laadstations zijn er in verschillende uitvoeringen. Voor elk merk elektrische auto is er een laadpaal ‘op maat’. Bovendien kun je kiezen uit een laadstation voor particulier en/of zakelijk gebruik, compleet met software en digitale backoffice om je kosten juist door te rekenen. Satero uit Barneveld levert en monteert laadstations, en verzorgt het totale plaatje van a tot z, compleet met pasgarantie: de laadpaal die jij bestelt past dus ook op jouw auto.

AANVULLING Johan van den Heuvel: ,,Lyanne en ik zijn al jaren actief in de autobranche. Veel klanten kennen ons van Banden- & Autoservice van den Heuvel. Omdat we in de praktijk veel vragen kregen over het plaatsen van laadstations, zijn we ruim twee jaar geleden ook Satero gestart. Op die manier vullen onze twee bedrijven elkaar aan.”

ZONNEPANELEN Bij de plaatsing van een laadpaal komt best veel kijken, benadrukt Johan: ,,Wij kijken bij de aanvraag naar het volledige plaatje. Wist je bijvoorbeeld dat je zonnepanelen nog slimmer kan gebruiken? Je kunt de elektrische auto hiermee mooi gratis opladen? Dat maakt de keuze voor elektrisch rijden misschien nog makkelijker. Zeker nu, met de huidige stroomprijzen.”

VEEL AUTOMERKEN
Heb jij een elektrische Audi, BMW, Volkswagen of bijvoorbeeld een Renault en heb je een laadpaal nodig? Satero biedt de perfecte laadoplossing voor de betreffende auto. Satero ondersteunt alle merken op de Nederlandse markt. Allemaal maatwerk. Johan: ,,Voor de uitvoering werken we samen met betrouwbare en juist gecertificeerde elektriciens (NEN 1010/ veiligheidsbepaling voor laagspanningsinstallaties) uit de regio. Daarnaast werken we alles bij je thuis of het bedrijf keurig af. Voor eventueel grond- en straatwerk zetten we hoveniers in die we zelf goed kennen.”

MIA Bij de aanschaf van een zakelijk laadpaal kan je ook aanspraak maken op de Millieu-investeringsafstrek (MIA). Dankzij de MIA kan je tot 36 procent extra van de investeringskosten in mindering brengen van het bedrijfsresultaat. Dit inclusief de installatiekosten. Vraag naar de mogelijkheden: ,,Sowieso helpen wij graag bij het maken van de juiste keuze en geven op verzoek uitgebreid advies. Onze lever- en montagetijd is aantrekkelijk. Binnen vier tot zes weken kunnen we de opdracht uitvoeren.”

WEBSHOP Kijk voor meer informatie over laadstations, accessoires en de mogelijkheden op de website Satero.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie