IN STIJL Voorthuizen is nieuw in het dorp.
IN STIJL Voorthuizen is nieuw in het dorp. Pauw Media

IN STIJL Voorthuizen is in stijl geopend

17 september 2022 om 15:43 Zakelijk

VOORTHUIZEN De restyling is achter de rug, de kledingwinkel ziet er weer tiptop uit. Sinds woensdag heeft IN STIJL Voorthuizen de deuren feestelijk geopend. In hetzelfde pand was tot voor kort Sam Casuals fashion & mode gevestigd. In STIJL Voorthuizen biedt zowel heren- als damesmode en een verrassende parfumlijn.

Mede-eigenaar Raymond van Schaik over IN STIJL: ,,In het begin van het jaar kwam ik in gesprek met Willeke de Vries, eigenaresse van Sam Casuals. Zij had andere toekomstplannen en zocht een geschikte overnamepartner met als ‘voorwaarde’ dat het bestaande personeel aan kon blijven. Dat idee sprak mij zelf ook erg aan en ging met Mirjam en Peetje in gesprek. Dat viel allemaal in goede aarde. We konden elkaar prima vinden. Zij zijn dus ook nu weer het gezicht van IN STIJL Voorthuizen.”

MAATJE MEER IN STIJL biedt mode voor heren, dat blijft onveranderd, en dames: ,,Dat hebben we verder uitgebreid. Je kunt bij ons terecht voor de maten 34-54. Dus een maatje meer is bij ons ook verkrijgbaar. Leuk voor vriendinnen, moeders en dochters met verschillende maten. Je slaagt bij IN STIJL in een keer. Dat maakt het samen shoppen natuurlijk extra gezellig.” Er zijn ook meer merken. Denk daarbij aan ONLY, JACQUELINE De YONG, de Plus Lijn van CARMAKOMA, Vero Moda Curve en Evoked van Vila.

TAPPARFUM Raymond: ,,Naast mode bieden we een uitgebreide parfumlijn aan: TapParfum. Een uniek hervul concept, met meer dan 120 geuren, in flesjes van 30, 50 en 100 ml. Het idee is eenvoudig en prijsvriendelijk. Als je je lege flesje hier laat hervullen krijg je 2,50 euro korting. Een voorbeeld: een flesje van 30 ml kost bij ons 12,50 euro.”

OPENINGSACTIE Om iedereen kennis te laten maken met het aanbod van IN STIJL Voorthuizen, geeft de modewinkel tot en met zaterdag 24 september 20% korting op de gehele collectie.

WEBSHOP IN STIJL Voorthuizen en Apeldoorn en 03eenenveertig in Ermelo beschikken ook over een webshop. Kijk voor inspiratie of aankoop op de website (vuljekledingkast.nl).

IN STIJL Voorthuizen. Hoofdstraat 161, 3781 AE Voorthuizen. T en WhatsApp: 06-48692555

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie