Youri Korpadi
Youri Korpadi Slagerij Gelderblom

Slager Van Hunnik met pensioen; opvolger komt uit Spakenburg

Zakelijk

BARNEVELD Sinds zaterdag 25 juni gaat Slagerij van Hunnik verder onder de naam Slagerij Gelderblom Barneveld. Eigenaar Harrie van Hunnik heeft het stokje overgedragen aan Youri Korpadi. Harrie gaat van zijn pensioen genieten. Voor Youri komt een droom uit, hij heeft zijn eigen slagerij.

Youri (21) stelt zich graag voor: ,,Ik kom uit een ondernemersfamilie en woon in Bunschoten-Spakenburg. Ben al zes jaar actief in het slagersvak, begonnen als schoonmaker na mijn schooltijd en volgde al snel de opleiding tot slager.” 

De nog jonge, maar bevlogen Youri droomde altijd al van een eigen slagerij, legt hij verder uit: ,,Op een gegeven moment kwam de slagerij van Harrie op mijn pad en deze sprak mij gelijk aan. Dit is een winkel waar klantvriendelijkheid en service, maar bovenal kwaliteit, hoog in het vaandel staan. Vanaf deze plaats willen wij Harrie enorm bedanken voor zijn ondernemerschap, collegialiteit en vakmanschap.”

KLANTEN BEDANKEN Harrie over zijn afscheid en overname door Youri: ,,Ik heb 28 jaar met plezier het slagersvak uitgeoefend. Maar zonder de vele trouwe vaste klanten was dat nooit mogelijk geweest. Ik wil iedereen daarom hartelijk bedanken voor het vertrouwen. Niet alleen het werk in de winkel heb ik altijd met plezier gedaan. Als ondernemer ben je vaak ook een luisterend oor voor de klant. Je wisselt nieuwtjes uit, je gaat elkaar leren kennen. Dat zal ik echt gaan missen. Maar nu is het tijd voor een nieuwe fase in ons leven. Ik heb straks meer tijd en ruimte om geliefde hobby verder op te pakken: motorrijden. Reizen maken naar het buitenland. Daar kijk ik naar uit. Ik wens Youri, zijn team en ‘buurman’ Arjan Klarenbeek Groente en Fruit een mooie toekomst. Nogmaals allemaal bedankt.”

Arjan Klarenbeek: ,,Harrie en ik hebben jarenlang plezierig samengewerkt. Een fijne collega, die ik graag ook wil bedanken. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met Slagerij Gelderblom Barneveld.” Youri: ,, Wij zijn vanaf vandaag open met leuke acties. Tot ziens in onze slagerij.”

MEER INFORMATIE Slagerij Gelderblom Barneveld. Burgemeester Kuntzelaan 38, 3771 EP Barneveld. T: 0342-492713. F: barneveld.slagerijgelderblom 

Harry van Hunnik
Arjan Klarenbeek.
advertentie
advertentie