Kuras is verhuisd en houdt zaterdag 7 mei een open dag.
Kuras is verhuisd en houdt zaterdag 7 mei een open dag. Pauw Media

Kuras is verhuisd: bezoek de open dag op 7 mei

2 mei 2022 om 15:15 Zakelijk

BARNEVELD Kuras, specialist op het gebied van dak, wand en gevel, nodigt zaterdag 7 mei iedereen uit voor een open dag. In 2020 verhuisde Kuras van Kootwijkerbroek naar de nieuwe plek aan de Deventerweg 9 op bedrijventerrein Harselaar, maar door corona kon het verhuisfeest niet plaatsvinden. De hoogste tijd voor een ontspannen kennismaking.

Kuras levert al meer dan tien jaar materialen vanuit het hart van Nederland voor de industriële-, agrarische en utiliteitsbouw. Kuras bedient zowel de zakelijke als de particuliere klant.

GROTE VOORRAAD Golfplaten, sandwichpanelen, staalplaten, isolatiemateriaal, gevelmaterialen, de voorraden bij Kuras zijn indrukwekkend. Magazijnmedewerker Leo weet er alles van: ,,Hier werkt een fijne groep mensen, die altijd voor elkaar klaarstaat. Mijn taken bestaan uit zowel magazijnbeheer als het helpen van klanten aan de balie. Bij ons komen veel vaste klanten, dus je bouwt een band op. Vaak weet je al wat klanten nodig hebben. Verder heb ik ook veel contact met chauffeurs. Dat maakt mijn werk hier zo afwisselend en dynamisch. Naast de grote voorraad zijn service en advies onze sterke punten.”

TEAMSPIRIT Arjan heeft als medewerker de ontwikkeling van Kuras van dichtbij meegemaakt. Hij werkt al sinds 2008 bij het Barneveldse bedrijf dat van 2008 tot 2020 in Kootwijkerbroek gevestigd was: ,,Ik heb me met veel taken beziggehouden. Van verkoop(administratie), artikelbeheer, prijsbeleid tot vraagbaak van Kuras. De lijnen hier zijn kort, we staan voor elkaar klaar. De verhuizing twee jaar geleden van Kootwijkerbroek naar de huidige locatie heeft Kuras goed gedaan. Er is veel meer ruimte voor onze grote voorraad. Deze locatie biedt gemak, zorgt voor snelle levering en draagt bij aan een relatie voor de langere termijn met onze klanten.”

Vrijdag 6 mei vindt de feestelijke opening plaats voor genodigden, leveranciers, medewerkers en andere relaties.

OPEN DAG Zaterdag 7 mei. Van 10.00-16.00 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen.
Kuras. Deventerweg 9 in Barneveld. T: 0342-442828. E: info@kuras.nl I: www.kuras.nl

 Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie