Vandentop Tuinhout is gevestigd aan de Wesselseweg in Barneveld.
Vandentop Tuinhout is gevestigd aan de Wesselseweg in Barneveld. Yvonne van Driel, A3 impressies
Ondernemer in beeld

Inspiratie opdoen onder het genot van een oliebol

17 december 2021 om 12:35 Zakelijk

BARNEVELD Bij Vandentop Tuinhout is voor iedere tuin wel wat te vinden. Het aanbod aan schuttingen, tuindeuren, vlonders en overkappingen is verrassend. Ook de (web)winkel is indrukwekkend en ruim gesorteerd.

Gaat u in het voorjaar met de tuin aan de slag? Bereid u dan goed voor en doe nu alvast inspiratie op. Bij Vandentop Tuinhout is er niet alleen veel keuze, er staat ook een enthousiast en vakkundig team klaar om u volledig te informeren & adviseren.  

MONTAGESERVICE Marketeer Elyse Koster-Vlastuin: ,,Wij helpen onze klanten graag bij het kiezen van een nieuwe schutting, tuindeur, vlonder, veranda, overkapping of gevelbekleding. Dit kan door bijvoorbeeld ons inspiratie- en productmagazine via de website aan te vragen of door onze showtuin te bezoeken. Ook kunnen we ieder houtproject op locatie monteren. Hiervoor beschikken we over eigen montagecollega’s die onze klanten van a tot z helpen.”

VERANTWOORD HOUT Over de afkomst van het hout is zorgvuldig nagedacht, benadrukt Elyse: ,,Wij importeren ons hout uit landen waar dit verantwoord geoogst wordt. Hierdoor hebben we grote voorraden, kunnen we snel leveren en bieden we een hoge kwaliteit. Ook focussen we ons op trends en ontwikkelingen in de markt. Binnenkort gaan we namelijk een flink assortiment thermisch gemodificeerd hout aanbieden. Thermisch modificeren betekent dat hout, dat van nature niet duurzaam is, op een milieuvriendelijke manier duurzamer gemaakt wordt. Door verhitting en stoom wordt het hout ongeveer net zo duurzaam als hardhout met een levensduur van zo’n 20 tot 25 jaar.”

SOCIAAL BEDRIJF Inmiddels is het terrein ook weer uitgebreid en staan er twee grote loodsen met voorraad. In de vakwinkel vindt u ijzerwaren zoals hang- en sluitwerk, schroeven, gereedschappen, boortjes en bitjes. Vandentop Tuinhout heeft op personeelsgebied oog voor het sociale aspect: ,,We werken nauw samen met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld met RuiterWerkt. Hier worden de tuindeuren gemonteerd. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten. Enerzijds draag je als bedrijf bij aan het optimaal participeren van de medemens in de maatschappij, anderzijds zorg je met elkaar voor een kwalitatief hoogwaardig product.”

VACATURES Vandentop Tuinhout is een jong bedrijf en heeft grote ambities. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken! Momenteel zijn we op zoek naar een logistiek medewerker en een houtbouwer.

OLIEBOLLENACTIE Inspiratie opdoen? Dat kan. Kom dan aanstaande zaterdag 18 december (van 08.00 - 12.00 uur) naar Vandentop Tuinhout en profiteer van de oliebollenactie: ,,Naast een lekkere oliebol staat er een warme kop chocolademelk of glühwein voor u klaar. Daarnaast ontvangt u op grenen, vuren & douglas tuinschermen (schuttingdelen) van 180x180 cm 10% korting. Tot dan!”

Vandentop Tuinhout, Wesselseweg 46 in Barneveld. T: 0342-400154.

advertentie
advertentie
advertentie