Remco van der Veer.
Remco van der Veer. Ted Walker
Ondernemer in beeld

Oliebollen met vijf sterren van de Echte Bakker

25 december 2020 om 08:20 Overig

BARNEVELD De oliebollen en appelbeignets van Echte Bakker van der Veer zijn vanaf maandag 28 aanstaande online te bestellen. Met de smaak zit het wel goed, want de oliebollen zijn door het Echte Bakkersgilde bekroond met vijf sterren. En dat betaalt zich uit. Het team bereidt zich voor om vele duizenden oliebollen met passie te bakken.


Remco van der Veer: ,,U kunt onze oliebollen, appelbeignets, ananasbeignets maar ook ongevulde oliebollen bestellen via onze speciale website www.lekkersteoliebollen.nl. Maandag 28 december start de verkoop. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.”

PICK UP Mede vanwege corona zijn de oliebollen en overige smaakvolle ‘oudejaarsproducten’ straks af te halen bij het Pick Up Point aan het winkelpand (naast de bestaande zaak, in het voormalige Griekse restaurant) aan de pastoor Gowthorpestraat. Remco: ,,Hier kunt u uw online bestelde oliebollen afhalen. Het Pick Up Point is tevens verkooppunt. Daarnaast is onze winkel zelf natuurlijk ook bereikbaar voor onze overige bakkersproducten.”

SMAAKBELEVING Elk jaar gaat het team van het familiebedrijf de uitdaging aan om de oliebollen, maar ook appelbeignets, nog lekkerder te maken, benadrukt Remco: ,,Natuurlijk is ons recept geheim, maar ik kan wel verklappen dat de oliebollen bestaan uit appels en rozijnen. De krenten laten wij achterwege. De appel zorgt voor een frisse verrassende smaak. Verder gebruiken we uitsluitend plantaardige olie om in te bakken en checken we voortdurend de beste baktijd. Dat alles bij elkaar opgeteld zorgt dit voor en unieke smaakbeleving.”
De appelbeignets van Echte Bakker van der Veer zijn trouwens ook niet te versmaden: ,,Dit jaar toveren wij appelbeignets op tafel met een verbeterd recept. Met minder vet. We bakken ze namelijk af in de oven en geven ze een finishing touch op basis van roomboter.”
Ook zin in oliebollen of appelbeignets? Bestel ze snel op de speciale website. Remco: ,,Namens het team: eet smakelijk.”

ANDER LEKKERS Uiteraard kunt u tijdens openingstijden gewoon terecht in de winkel (Pastoor Gowthorpestraat 81) zelf van Echte Bakker van der Veer. Of bestel via de webshop. Wel zo gemakkelijk. Juist nu.

Echte Bakker van der Veer. Pastoor Gowthorpestraat 81 in Barneveld. T: 0342-412188. WhatsApp: 06-21321336.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie