Dennis van Diepen van EcoLibrium in Barneveld.
Dennis van Diepen van EcoLibrium in Barneveld. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Zonnepanelen met een lange levensduur

3 juni 2021 om 14:06 Zakelijk

BARNEVELD Nu de zon zich weer volop laat zien, is het een mooi moment om zonnepanelen te plaatsen. De zon levert immers gratis energie. En dat zorgt weer voor een lagere energierekening, terwijl de waarde van uw woning juist stijgt. EcoLibrium in Barneveld zorgt ervoor dat u het maximale uit uw woning haalt. Met kennis en kwalitatief hoogwaardige producten neemt het team u mee aan de hand.

Eigenaar Dennis van Diepen: ,,Van onze zonnepanelen heeft u veel plezier. Wij leveren PV-panelen met een lange levensduur. Sommige zonnepanelen hebben een productgarantie tot wel 30 jaar. Bovendien garanderen wij ook hoge vermogensreacties.” Maar de zonnepanelen van EcoLibrium kennen meer voordelen.

SCHADUW ,,Soms denken mensen dat er te veel schaduw is en dat zonnepanelen weinig tot geen effect hebben, maar dat is niet altijd zo. Wij beschikken over zonnepanelen die goed met schaduwrijke plekken om kunnen gaan. Wij denken graag mee over de beste toepassing op uw dak. Dat geldt ook voor het vermogen. Stel u heeft maar een klein aantal vierkante meters ter beschikking om bijvoorbeeld maar vier of zes panelen te plaatsen, dan is er ook meer mogelijk dan u denkt. Wij leveren zonnepanelen met een verrassend maximale opbrengst.”

UITERLIJK De Barneveldse duurzaamheidsspecialist merkt dat eigenaren van woningen het uiterlijk van zonnepanelen steeds belangrijker gaan vinden. En dat is best begrijpelijk, zoveel mensen zoveel wensen. Het oog wil tenslotte ook wat. Bovendien groeit het aanbod op dit gebied steeds verder: ,,Wij helpen u graag op weg met het maken van de juiste (kleur)keuze.” Wilt u zwarter dan zwart? Het kan.

SHOWROOM Een goede voorbereiding is het halve werk. In de showroom van EcoLibrium vindt u veel inspiratie en kunt u de mogelijkheden met eigen ogen zien. ,,Wij vertellen hier graag meer over de vele toepassingen van PV-panelen. Het is allemaal maatwerk. In overleg nemen we ook ter plaatse een kijkje en maken samen met u de juiste keuze.”

EcoLibrium levert en plaatst ook zonneboilers en warmtepompen. Dennis: ,,Of u nu een nieuwe nul-op-de-meterwoning wil, waarmee u het netto energiegebruik tot nul wilt reduceren, of de bestaande woning verder wilt verduurzamen. Wij staan klaar voor het beste advies en verzorgen het hele plaatje van a tot z.”

EcoLibrium BV. Anthonie Fokkerstraat 59B in Barneveld. T: 0342-765000. E: info@ecolibrium.nl I: www.ecolibrium.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie