Jan Torn en Immanuel Livestro.
Jan Torn en Immanuel Livestro. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Livestro Uitvaartzorg vaart nieuwe koers

11 februari 2021 om 16:41 Zakelijk

VOORTHUIZEN Livestro Uitvaartzorg is in beweging en in korte tijd flink gegroeid. Eigenaar Immanuel Livestro krijgt versterking van de Barneveldse uitvaartbegeleider Jan Torn. Daarnaast is eind vorig jaar ook het ondersteunende team uitgebreid met een aantal medewerkers. Immanuel Livestro vertelt meer over het hoe en waarom.

Immanuel: ,,Per 1 maart aanstaande ben ik tien jaar als uitvaartbegeleider actief. Die jaren zijn voorbijgevlogen en heb ik, samen met mijn vrouw Marjolein Livestro-Leeman, al mijn ziel en zaligheid in dit mooie werk gestopt. En dat wordt gewaardeerd, merken wij. De hoge waarderingscijfers laten dat zien en ik hoor het ook geregeld terug. Dat doet ons goed, daar doen we het allemaal voor. Tegelijkertijd heb ik ook gemerkt dat de afgelopen tien jaar erg druk waren. Als enige uitvaartbegeleider bij een uitvaartonderneming ben je ook kwetsbaar. Daarom hebben we besloten om ons team op meerdere fronten uit te breiden.”

SAMENWERKING Een paar weken geleden kwam Immanuel in contact met uitvaartbegeleider Jan Torn: ,,Jan had zijn eigen onderneming Infina Uitvaartzorg verkocht, maar miste uiteindelijk toch het vak. Toen hij me benaderde, zijn we gaan praten over mogelijke samenwerking, en merkten dat de gemeenschappelijke klik daar was. We zijn beiden namelijk in eerste plaats mensgericht’’

KOERS Immanuel: ,,Jan komt mijn team versterken en vervangt mij als ik zelf niet kan door drukte, overbezetting of om andere redenen. Daarmee is de continuïteit van Livestro Uitvaartzorg gewaarborgd en heb ik zelf iets meer ‘lucht’. Daarnaast hebben we eind vorig jaar al meerdere ondersteunende medewerkers in ons team verwelkomd. En dat komt zowel de klant als ons team ten goede. Daarmee is onze nieuwe koers ingezet en zijn we klaar voor de toekomst.”

KEURMERK Livestro Uitvaartzorg is een eigentijdse uitvaartonderneming waar de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal staan. Immanuel: ,,Wij zijn altijd bezig om ons te vernieuwen en te verbeteren. Daarom zijn wij trots op ons keurmerk (Stichting Keurmerk Uitvaartzorg) waarmee we voldoen aan de verschillende eisen die hieraan gesteld worden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie