Afbeelding
Zonnepanelen op het Dak

Zonnepanelen op het dak weer in de prijzen

30 oktober 2020 om 08:09 Zakelijk

BARNEVELD Zonnepanelen op het dak behoort opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft net als in 2015, 2016 en 2019 een FD Gazellen Award gewonnen. 

Nederland telde op 1 juli 2019 bijna 1,8 miljoen bedrijven. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award, moet een bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen. Tot de voorwaarden behoort onder meer een minimale omzetgroei van twintig procent over drie onafgebroken jaren. Maar ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid worden meegewogen. Met deze vierde award behoort Zonnepanelen op het dak tot de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

UITDAGENDE TIJD ,,Het is door onze omvang een steeds grotere uitdaging om deze groeicijfers jaarlijks vast te houden”, zegt Theo Hartgers, financieel directeur van Zonnepanelen op het dak. ,,Maar ons team is professioneel en gemotiveerd. De award is een mooie bevestiging dat we met z’n allen veel werk verzetten en efficiënt bezig zijn.”

GROEI De award is gebaseerd op cijfers uit 2019. En hoewel het coronavirus in 2020 toesloeg, draait het bedrijf ook dit jaar nog goed. ,,We merken dat banken dit jaar iets meer terughoudend zijn in het verstrekken van financieringen, maar zonnepanelen hebben zich in de afgelopen jaren wel bewezen als rendabele investering. Dat weten financierders ook. En daarom blijven ondernemers in zonne-energie investeren. Het is niet ondenkbaar dat we zelfs in een jaar als dit hard door blijven groeien.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie