Links broers Marco en Gerard en vader Gert van Beek. Rechts: Joost Wolff en Willem Heij.
Links broers Marco en Gerard en vader Gert van Beek. Rechts: Joost Wolff en Willem Heij. Van Beek

Van Beek Kalverstalinrichting uit Barneveld neemt Wolff in Lunteren over

25 maart 2024 om 08:44 Zakelijk

BARNEVELD G. van Beek en Zn. Kalverstalinrichting uit Barneveld neemt vanaf mei Wolff Stalinrichtingen in Lunteren over. 

De overname is het gevolg van ,,het ontbreken van opvolging’’, melden directeuren Joost Wolff en Willem Heij in een persbericht. ,,Dit biedt onze klanten de mogelijkheid om optimaal te profiteren van de gecombineerde expertise van beide bedrijven.“ Wolff is gevestigd op bedrijventerrein De Stroet.

HELE WERELD Het Barneveldse familiebedrijf wordt gerund door Gert van Beek en zijn zoons Gerard en Marco. Al sinds drie generaties is de onderneming actief als kalverstalinrichter én kalverhouder. Als toonaangevende speler in de kalversector helpt het bedrijf naar eigen zeggen kalverhouders over de hele wereld om op een efficiënte, duurzame en diervriendelijke wijze hun werk te doen.
Het hoofdkantoor van Van Beek staat op bedrijventerrein Harselaar, verder is er onder meer Kalverhouderij Beekzicht met een bezoekerscentrum aan de Scherpenzeelseweg.

BEKENDHEID Wolff Stalinrichtingen is al jaren een begrip in de kalverhouderij. ,,Het bedrijf heeft ruime bekendheid verworven onder kalverhouders in Nederland, Duitsland en België. Menig kalverbedrijf is door hen voorzien van een stalinrichting’’, aldus het persbericht. ,,De door Wolff ontwikkelde concepten passen naadloos bij ons bedrijf’’, aldus Gert van Beek. ,,Dit was één van de belangrijkste redenen om dit succesvolle bedrijf over te nemen.” De huidige directeuren Joost Wolff en Willem Heij blijven na de overname bij de onderneming betrokken.

Van Beek nam in maart vorig jaar ook al Kok en Klok Kalverstalinrichtingen in Wekerom over. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie