Afbeelding
BPD

Tweede fase van woonwijk Bloementuin gaat in de verkoop

Wonen

BARNEVELD Ontwikkelaarscombinatie Vof Bloemendal, waarin ontwikkelaars BPD en Van de Kolk samenwerken, start volgende week dinsdag met de verkoop van 25 nieuw te bouwen woningen in de tweede fase van Bloementuin, een onderdeel van woonwijk Bloemendal fase 1 in Barneveld. De verkoopstart van fase 2A vindt dinsdag om 12.00 uur plaats. Belangstellenden hebben dan precies een week de tijd om zich in te schrijven.

De huizen zullen worden gebouwd door ontwikkelaar Van de Kolk uit Garderen. Het gaat om negen tussenwoningen die op basis van zogeheten toewijzingscriteria worden verkocht voor ongeveer 260.000 euro, twee levensloopbestendige hoekwoningen van elk 450.000 euro en veertien hoekwoningen met prijzen tussen 507.000 en 585.000 euro.

In de deelwijk Bloementuin - in de eerste fase van de wijk Bloemendal - worden in totaal ongeveer 130 woningen gerealiseerd in drie fases. De eerste fase van vijftig woningen is al verkocht en de huizen worden momenteel gebouwd. De verkoop van fase 2B start naar verwachting medio november. De bouwkavels van het gedeelte dat nu in de verkoop gaat, staan inmiddels online op een digitaal plattegrond. 

Voor de duidelijkheid: het gaat om woningen in de eerste fase van Bloemendal. Op een later moment start de ontwikkeling van fase twee van deze nieuwbouwwijk.            

advertentie
advertentie