Nieuwe wijk Kromme Akker in Voorthuizen schiet uit de grond

3 oktober 2022 om 15:42 Wonen Gerwin van Luttikhuizen
Afbeelding

VOORTHUIZEN De in totaal 62 nieuwe woningen in nieuwbouwwijk Kromme Akker Zuid II in Voorthuizen schieten als paddenstoelen uit de grond. Begin dit jaar startte de bouw van dit nieuwe project op het tot dan toe nog braakliggende terrein naast ontmoetingscentrum De Eng. Inmiddels staan de huizen bijna allemaal overeind en zijn verschillende woningen ook al onder de pannen.

De nieuwe wijk ligt ingeklemd tussen de al bestaande wijken Kromme Akker en Wikselaarse Eng en naast het ontmoetingscentrum en basisschool De Vlindertuin. De bouw ervan is in handen van bouwbedrijf Kelderman uit Ede. Er komen in totaal 62 woningen, waarbij het accent ligt op woningen voor starters en senioren. Het gaat om tien levensloopbestendi..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.