Van Welie heeft sinds kort ook op afstand bedienbare houten jaloezieën.
Van Welie heeft sinds kort ook op afstand bedienbare houten jaloezieën. Adriaan Verhoeven
Van onze partner

Deze jaloezieën zijn op afstand bedienbaar

Wonen

BARNEVELD Houten jaloezieën zijn momenteel een van de populairste producten voor raamdecoratie. Door een geïntegreerde accu kunnen de lamellen van houten jaloezieën nu zelfs op afstand bediend worden. Het is een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie, ziet Erwin van Welie van interieurwinkel Van Welie Wonen in Barneveld.

,,Wij hebben een mooie collectie van houten jaloezieën. Die is het beste te bekijken in onze eigen showroom”, zegt Van Welie, samen met zijn vrouw Mathilde al zes jaar eigenaar van Van Welie Wonen. In de showroom kan Van Welie sinds kort ook de op afstand bedienbare houten jaloezieën laten zien. ,,Eerder bestonden die alleen met een stekker voor in het stopcontact. Voor het kantelen van de lamellen is nu slechts een accu nodig, die geïntegreerd is in de jaloezie en opgeladen kan worden met een magneetje. Door de batterij is de prijs een stuk interessanter geworden.”

NIEUWIGHEDEN Het is een ontwikkeling die past bij alle andere Smart Home-producten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Met dit nieuwe systeem zijn de lamellen van alle jaloezieën in huis te besturen met een afstandsbediening of een smartphone. ,,Wij houden altijd alle nieuwigheidjes in de gaten. Je kunt ook een programma instellen dat iedere dag wordt gevolgd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op een bepaald tijdstip alle jaloezieën in huis in één keer dicht te laten gaan of je laat ze kantelen afhankelijk van de stand van de zon.”

VLOEREN Naast houten jaloezieën zijn ook alle andere vormen van raamdecoratie bij Van Welie Wonen verkrijgbaar. De woninginrichter verkoopt daarnaast verschillende type vloeren en trapbekleding en helpt klanten bij de inrichting van hun interieur. Bovendien is het bij Van Welie Wonen mogelijk om hoogwaardige verf en saus te bestellen. ,,Onze verf heeft een natuurlijke uitstraling, is goed dekkend en mooi van kleur”, vertelt Van Welie. ,,Het is een wat exclusievere verf, die heel mooi mat is. En dat is toch de trend.” De verf van Van Welie Wonen heeft daadwerkelijk de kleur van de kleurstaal. ,,Je krijgt wat je verwacht. We hebben hiermee echt een unieke verf en mooie matte afneembare saus. Ook helpen we mensen graag met kleuradvies.”

FLEXIBEL Vanwege de coronamaatregelen is het voor het bekijken en kopen van de interieurproducten mogelijk om op afspraak de showroom in Barneveld te bezoeken. ,,Mensen mogen ons daarvoor bellen of mailen. Wij zijn heel flexibel.”

Aangeboden door Van Welie Wonen

Afbeelding
advertentie
advertentie