Massief eikenhouten deuren zijn terug van weggeweest.
Massief eikenhouten deuren zijn terug van weggeweest. Top Deuren

Deze deuren zijn de kroon op het interieur

2 april 2021 om 12:48 Wonen

BARNEVELD Vroeger werden ze gezien als handige oplossing om een gat in een muur te vullen. Tegenwoordig zijn deuren de kroon op het interieur. Vandaag staat René Goudriaan van Top Deuren in Barneveld stil bij vier deurtrends.

EIKEN DEUREN ,,De massief eikenhouten deuren zijn terug van weggeweest’’, vertelt René in de deurenshowroom aan de Voltastraat, de grootste van Midden-Nederland. ,,Ze zijn geliefd vanwege de natuurlijke, luxe uitstraling. Deze deuren geven sfeer in huis en passen zowel in een modern en klassiek interieur. En ze zijn erg geschikt om een mooi contrast te creëren met muren, kozijnen en hang- en sluitwerk. De houtlook is populair, maar de deuren zijn in allerlei kleuren leverbaar.’’ Naast massief eiken heeft Top Deuren ook fineerdeuren in het assortiment, met een eiken toplaag. Ook hier zijn allerlei afwerkingen mogelijk: olie, vernis, beits of onbehandeld.

VLAKKE DEUREN Wie de deuren rustig en strak wil houden, komt vaak bij een vlakke deur uit. René: ,,Deze passen perfect in een minimalistisch interieur, maar eigenlijk kom je ze overal tegen. Ook met deze deuren kun je allerlei mooie combinaties maken, bijvoorbeeld met deurkrukken uit onze grote collectie.’’ De deuren zijn in allerlei maten te bestellen. ,,Steeds meer mensen kiezen vanwege de luxe uitstraling voor strakke, kamerhoge binnendeuren.’’ De vlakke deuren worden standaard in de grondverf geleverd.

ONZICHTBARE SCHARNIEREN EN MAGNEETSLOTEN Helemaal van nu zijn ook de verdekte scharnieren. ,,Je ziet ze niet als de deur is gesloten, de deur krijgt de volledige aandacht.’’ Onzichtbare scharnieren worden meestal toegepast in combinatie met een magneetslot. ,,Een slimme uitvinding waardoor het sluitplaatje onzichtbaar is.’’

RENOVATIEKOZIJN Nederlanders zijn in coronatijd massaal gaan klussen. Bij Top Deuren weten ze daar alles van. De Topline binnendeurkozijnen behoren ook tot de populaire producten. René: ,,Deze passen precies in de bestaande sparing van een stalen kozijn. Groot voordeel van dit product is dat je zonder veel sloop- en breekwerk kozijnen en deuren kunt vervangen. De renovatiekozijnen zijn verkrijgbaar voor muren en deuren van verschillende afmetingen.’’

Bezoek de showroom

Sinds januari 2019 is René Goudriaan samen met zijn broer Corné eigenaar van Top Deuren, de grootste deurenspeciaalzaak van Midden-Nederland. Het team bestaat inmiddels uit twintig mensen.

Top Deuren is specialist in het leveren van binnendeuren, buitendeuren, kozijnen, deurbeslag en hang- en sluitwerk en levert zowel aan particulieren als aannemers. ,,We hebben deuren voor iedere portemonnee’’, benadrukt René. Klanten komen uit heel Nederland, mede dankzij internet.

De showroom aan de Voltastraat in Barneveld (bedrijventerrein De Valk) is geopend van maandag tot en met zaterdag. Bezoekers kunnen telefonisch een afspraak maken via 0342-420504 of de website.

Aangeboden door Top Deuren


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie