Meningen gaan alle kanten op tijdens levendig debat in Voorthuizen

do 3 mrt, 23:17 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022
Erik van 't Land
Afbeelding

VOORTHUIZEN Van goedkope huizen tot windmolens en van zondagsrust tot poepveldjes voor honden. Donderdagavond werd, tijdens de eerste debatavond met de lijsttrekkers, de toon gezet in dorpshuis De Eng in Voorthuizen. De onderwerpen en uiteraard ook de meningen vlogen alle kanten op. Het is duidelijk dat er straks wat te kiezen valt.

Zo’n honderdvijftig belangstellenden kwamen op de politieke avond af, waaronder voor een flink deel de politieke supporters van de zeven partijen. Dat er meer animo verwacht was, verraadden de vijf rijen lege stoelen achterin de zaal, maar het mocht de politieke pret niet drukken. Na een kort voorstelrondje - begeleid door gastheer Erik Roest - kon het politieke vuurwerk snel beginnen, maar niet na een extra..

Afbeelding

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.