Afbeelding
Foto: Campaign Creators via Unsplash

BTR trainingen voor conflictvaardigheden

20 september 2023 om 09:53 Partnercontent

BTR Trainingen stellen de leerdoelen van deelnemers centraal. Deze trainingen worden op maat aangeboden, waarbij aandacht is voor de organisatiebehoefte en het niveau aan kennis bij deelnemers. Geen enkele training is hetzelfde, maar wordt zorgvuldig afgestemd om actuele thema’s binnen de organisatie aan te kaarten. Er wordt gestreefd naar kwalitatieve oplossingen voor uiteenlopende complexe vraagstukken. Werkgevers kunnen rekenen op een ruim aanbod aan trainingen, die worden verzorgd door gespecialiseerde trainers met kennis van zaken. Je kunt kiezen uit meer dan 250 verschillende trainingen, cursussen en workshops die door het gehele land gegeven worden. Op vaste externe locaties, op de werkvloer zelf of online, zodat iedereen moeiteloos kan deelnemen. Een waardevol pakket aan trainingen die uitzicht bieden op een verbeterde werkomgeving en collegialiteit.

Keuzeaanbod aan BTR trainingen

In een ruim trainersaanbod kan gekeken worden welke BTR training het beste aansluit bij het actuele vraagstuk binnen jouw organisatie. Hiervoor wordt een intakegesprek aangeboden, zodat de persoonlijke wensen en leerbehoeftes kunnen worden besproken. Daarnaast zal de organisatiecultuur ter sprake komen. Verschillende thema’s waarop een BTR training kan worden gevolgd, zijn onder meer Leidinggeven & Leiderschap, Sales & Klantgerichtheid, Communicatie, Weerbaarheid & Agressie, Vitaliteit en Veiligheid. Daarnaast kan een training in Conflictvaardigheden worden gevolgd. Ook dit is een aspect dat regelmatig op de werkvloer is terug te vinden. BTR trainingen leren je om weerbaarder te worden, grenzen te stellen en in effectieve communicatie te komen over situaties die uitdagingen met zich mee brengen.

Training voor conflictvaardigheden

Het volgen van een training conflictvaardigheden helpt bij het omgaan met conflicten. Een belangrijk onderdeel dat bij deze training centraal staat, is het oefenen van gespreksvaardigheden. Aan de hand van theoretische achtergronden, zijn diverse praktijksituaties te oefenen, die in werkelijkheid zich kunnen voordoen. Het is belangrijk om vaardigheden te leren om je hierin staande te houden. De uiteindelijke bedoeling van deze training is dat je in staat zult zijn om een positieve wending te geven aan een conflict, zowel op persoonlijk vlak als in een arbeidsomgeving. Miscommunicatie of onbegrip ligt vaak ten grondslag aan een conflict. Door te oefenen met het omgaan met conflicten, leer je het belang van communicatie hierin.

Ruim aanbod maatwerktrainingen

Met BTR trainingen kun je rekenen op maatwerk, waarbij de inhoud wordt afgestemd op de omstandigheden binnen jouw organisatie. Zo ben je verzekerd van passende trainingen, die direct in de praktijk kunnen worden gebracht. Door met verschillende situaties te oefenen en ervaringen bespreekbaar te maken, bouw je aan een verbeterd teamverband. Er zal meer onderling begrip ontstaan over hoe iedereen de werkvloer ervaart en waar mogelijke uitdagingen of leerprocessen liggen. Ervaren trainers begeleiden je door thema’s die spelen, zodat deze kunnen worden doorgewerkt. Met een passende conflicthantering en -management kan hetgeen in theorie wordt behandeld ook een vertaalslag krijgen naar de praktijk. Deelnemers kunnen vrijblijvend een intake afleggen met professionele trainers, waarna de verwachtingen rondom de trainingen kunnen worden afgestemd en kan worden voldaan aan verwachtingen.

advertentie
advertentie
advertentie