Afbeelding
Foto Sowieso Schoon

Huisstofmijt is verleden tijd als je je bank laat reinigen door Sowieso Schoon in Barneveld

Partnercontent

Iedereen die last heeft van huisstofmijt weet hoe belangrijk het is om een schone bank te hebben. Laat daarom op tijd je bank reinigen in Barneveld. Dankzij de speciale anti-allergie behandeling zullen de schoonmaak experts van Sowieso Schoon in Barneveld je bank niet alleen grondig reinigen, maar ook een einde maken aan de huisstofmijt in het bankstel. Heb je naast huisstofmijt ook huisdieren? Dan is het zeker verstandig om je bank een speciale anti geurbehandeling te laten ondergaan. Gelukkig heeft Sowieso Schoon hier jarenlange ervaring mee en zal de juiste behandeling aanbevelen afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Huisdieren 

Als je voor een meubelreiniging kiest dan kun je ervan uit gaan dat je bank of ander meubelstuk grondig wordt gereinigd. Het kan echter voorkomen dat je bank wat extra aandacht nodig heeft indien je bijvoorbeeld huisdieren hebt die ook gebruik maken van die heerlijke bank, geef ze ook eens ongelijk. Een vieze modderpoot of een klein ongelukje op de bank kan nog voor lange tijd zorgen voor onaangename geurtjes. Dan is een extra anti geurbehandeling van je meubels zeker geen overbodige luxe.

Huisstofmijt

Ook kan het zijn dat jij of een andere huisgenoot last heeft van huisstofmijtallergie. Als dat het geval is dan is het extra belangrijk om je bank een goede reinigingsbeurt te geven. Naast dat de bank grondig wordt gereinigd, wordt er ook een speciale anti-allergie behandeling uitgevoerd. Hierbij worden er essentiële oliën in de bank aangebracht die diep in de stof intrekken. Mochten er dan huidschilfers in de bank achterblijven, dan nemen deze oliën die op zodat de huisstofmijt geen kans van overleven heeft. Met deze behandeling kan iedereen met een huisstofmijtallergie voor tenminste een jaar lang weer zorgeloos genieten van die heerlijke bank.

Bescherming tegen permanente vlekken

Heb je kleine kinderen of een onhandige partner en ben je zuinig op je mooie bank? Laat deze dan behandelen met een speciale vezelbeschermer. Zo ben je vieze vlekken een stapje voor. Dankzij de extra beschermlaag van de ecologische vezelbeschermer krijgt vuil en vocht minder makkelijk de kans om tot de stof van de bank of andere meubels door te dringen. Door de vuilafstotende werking van de vezelbeschermer wordt je bank zo extra goed beschermd tegen permanente vlekken. Natuurlijk wordt er hierbij ook gelet op de gezondheid van de bank gebruikers, zowel mensen als dieren. De vezelbeschermer bevat namelijk geen fluorcarbonen en is veilig in gebruik.

Neem vrijblijvend contact op voor een reinigingsbeurt bij jou thuis

Wil je dat Sowieso Schoon ook bij jou thuis langs komt voor een schone bank zonder huisstofmijt of vieze geurtjes? Neem dan via de website of per telefoon contact op en laat je bank en ander meubels professioneel reinigen. 

advertentie
advertentie