Afbeelding
Foto: Shutterstock

Deze originele kerstpakketten verwennen je medewerkers

7 oktober 2021 om 09:25 Partnercontent

Een kerstpakket vol eten? Kan, en is nog altijd een populaire keuze. Maar waarom iets geven dat zo gevoelig is voor persoonlijke voorkeuren? Mensen hebben immers allergieën of eten vegan, waardoor ze veel producten in zo’n standaard pakket helemaal niet kunnen of willen eten. Een goed alternatief zijn de verwen kerstpakketten.

Wat is een verwenpakket?

Met een verwenpakket bedoelen we kerstpakketten waar allerlei producten in zitten voor je gezicht, huid en haar. Dit noemen we ook wel wellness pakketten of verwen pakketten. Het zijn producten die je kunt gebruiken om een rustig en verzorgend momentje voor jezelf te creëren thuis.

Self care is een populair onderwerp momenteel. Steeds meer mensen zien in hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Dat doe je door je voeding, beweging maar ook door rustgevende momenten te vinden om goed te zorgen voor je haar, huid en gezicht.

Rituals

Een merk dat we heel veel tegenkomen in kerstpakketten is Rituals. Ook bij grote aanbieders zoals Kerstpakkettenplaza kun je inmiddels terecht voor prachtige pakketten gevuld met producten van het merk Rituals.

Rituals is een Nederlands cosmeticabedrijf met ongeveer 800 winkels, verspreid over 27 landen. Ze hebben een groot assortiment bestaande uit producten voor mannen en vrouwen. Maar er zijn ook producten voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan hygiëneproducten zoals zeep en shampoo, maar ook geurstokjes en huisparfum.

Wat Rituals zo bijzonder maakt, zijn de unieke geuren. Rituals heeft verschillende geurlijnen die zijn versterkt met oriëntaalse oliën. Daardoor is elke geurlijn uniek en zit er altijd wel een geur bij die je prettig vindt in je huis of op je lichaam. Rituals is luxe maar toch betaalbaar. bovendien zijn deze pakketten duurzaam, iets dat steeds belangrijker wordt.

Pakketten voor ontspanning

Rituals biedt complete pakketten gevuld met hun eigen producten. Maar er is nog veel meer mogelijk als verwennen je doel is met het pakket. Zo kun je ook kiezen voor pakketten waarin verschillende merken zijn verzameld. Senza is bijvoorbeeld een populair merk voor in kerstpakketten.

Pakket per thema

Zo’n verwenpakket kan natuurlijk ook weer een apart thema hebben. Draait jouw onderneming bijvoorbeeld om bewegen en sport? Dan zijn er speciale pakketten die gevuld zijn met heerlijke producten speciaal voor sporters. Daarmee kunnen ze zich voor of na trainingen goed verzorgen en verwennen. Dit kan bijvoorbeeld een heel leuk idee zijn op een sportschool.

Zelf samenstellen

Ook deze kerstpakketten kun je overigens zelf samenstellen bij sommige aanbieders. Zo weet je precies wat er in het pakket terecht komt. Dit is een goede optie als je bijvoorbeeld rekening wil houden met een allergie of een bepaalde voorkeur voor bestanddelen van producten. Alles is mogelijk, ook als het gaat om verwenpakketten! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie