Afbeelding
Cadeaubon

3 redenen waarom een cadeaubon een perfect cadeau is

11 maart 2021 om 11:39 Partnercontent

Verjaardagen, jubilea, verhuizingen of baby’s: er is altijd wel een reden voor een feestje, en daarmee ook een reden om een cadeau te kopen. Leuk en aardig, maar na 10 verjaardagen met je beste vriendin ben je wel door de originele en persoonlijke ideeën heen. 

Cadeaubonnen zijn en blijven populair, maar vaak is het een last-minute keuze. Dat is nergens voor nodig, want wanneer je een cadeaubon op de juiste manier kiest, is het juist een geweldig cadeau waar iemand echt iets aan heeft!

Je kunt het zo specifiek maken als je zelf wilt

Weet je dat iemand een fan van games is, maar wil je niet je cadeau verklappen door te moeten vragen welke games dat nou precies zijn en wat ze graag nog daarvan willen hebben? Dan bieden cadeaubonnen de uitkomst!

Giftcards zijn namelijk in allerlei categorieën te verkrijgen. Zo kun je een Google Play Card aanschaffen voor iemand die graag de beste apps en games op zijn telefoon installeert. Of een restaurantbon waarbij de ontvanger zelf kiest welk restaurant er op hun bucketlist staat om te eten. Je houdt zo de verrassing er nog een beetje in en voorkomt dat iemand iets al dubbel heeft. 

Je hoeft niet te gokken 

Heeft iemand net een baby gekregen? Net verhuisd? Dan hebben ze vast van alles nodig om hun nieuwe leven te vullen. Maar jij kunt natuurlijk niet raden wat het is, en vaak wil iemand toch zelf nog een vergelijkend warenonderzoek doen voor ze investeren in nieuwe spullen. Dan bieden giftcards de perfecte uitkomst. Jij voorkomt dat je een cadeau geeft dat nooit gebruikt kan worden. En de ontvanger kan jouw bon gebruiken als mooie aanvulling op wat ze zelf sowieso al moeten betalen.

De ontvanger gebruikt hem wanneer het echt nodig is

Heerlijk om 10 Rituals pakketjes te ontvangen, maar dan staat je badkamer wel vol met dozen en flesjes die je de komende maanden nog niet gaat gebruiken. Met een cadeaubon voorkom je dit luxeprobleem, want de ontvanger geeft zelf de bon uit wanneer de tijd rijp is. 

Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een cadeaubon voor een bos bloemen op je verjaardag. Ja, lang niet zo fleurig in je woonkamer als een daadwerkelijk boeket, maar je krijgt er vast meer dan eentje. En met een cadeaubon koop je weer een nieuwe zodra de oude het begeven hebben. Zo verleng je dat feestelijke gevoel nog langer! 

De volgende keer dat je loopt te stressen over het perfect cadeau, kun je dus ook wat extra tijd besteden aan het kiezen van een cadeaubon die precies binnen de interesses van de gelukkige ontvanger valt. Bespaart jou veel gedoe en biedt hen ook de nodige voordelen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie