Afbeelding
Het Mandenhuys

Rotan verlichting in je huis

18 januari 2021 om 15:05 Partnercontent

Als het op sfeermakers aankomt, kan verlichting niet ontbreken. Het is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen in huis. De juiste verlichting uitkiezen kan dan ook een heel karwei zijn en daarom lees je in deze blog alle tips om je daar een handje bij te helpen.

Vloerlampen als eyecatcher

Wanneer je kiest voor een staande lamp weet je van te voren al dat dit een blikvanger zal zijn. Deze lamp zorgt voor net dat extra sfeer in huis. Het voordeel van deze lamp is dat deze gemakkelijk verplaatst kan worden. Dit komt zeker van pas als je houdt van je huis regelmatig veranderen en opnieuw decoreren. Houd je van een moderne stijl? Dan is een zwarte vloerlamp van rotan met ijzeren poten wellicht iets voor jou. Houd je meer van landelijk en Scandinavisch? Dan komt een rotan lamp in een naturel kleur erg goed tot zijn recht in jouw interieur.

Sfeervolle rotan hanglampen

Het grootste voordeel van een rotan hanglamp is dat je deze met vrijwel elke kleur kan combineren, door zijn natuurlijke uitstraling. Of je nu houdt van een landelijk, modern of Scandinavisch interieur, de rotan lampen komen overal goed tot zijn recht. Hang een groepje verschillende hanglampen boven de keukentafel voor een uniek effect. De hanglampen die je in onze webshop vindt zijn voor een groot deel ook geschikt voor buiten. Hierdoor maak je niet alleen je interieur binnen optimaal, maar verleng je jouw interieur door naar de veranda of tuin.

Maak elk meubel speciaal met de tafellamp

Heb jij ergens nog een lege plek in de kast, bijzettafel of op de eettafel en weet je maar niet hoe je dit leuk kunt stylen? Dan is de tafellamp de optie, bij Het Mandenhuys vind je tal aan leuke tafellampen gemaakt van rotan. Zo heb je in de avond niet alleen wat fijner schemer en sfeerlicht maar is de tafellamp op zichzelf al een toffe woondecoratie. Ook voor deze lamp geldt dat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Denk bijvoorbeeld aan een rotan tafellamp in de slaapkamer op de nachtkastjes of op een stoer dressoir. Klik hier om naar de website te gaan!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie