Afbeelding
Raamdecoratie

Hoe zorg je voor een mooie aankleding bij je ramen?

9 december 2020 om 11:10 Partnercontent

Als je zorgt voor een mooie aankleding bij je ramen gaat je interieur er echt een stuk beter uitzien. Het is misschien iets waar je niet zo snel aan denkt in huis – maar je kunt juist echt iets fraais maken van de styling bij je ramen. Hoe je dat aanpakt? Lees snel verder voor onze tips!

Mooie raamdecoratie

De basis van de aankleding bij je ramen ligt bij de raamdecoratie! Raamdecoratie heeft niet alleen een praktisch doel, zoals het weren van zonlicht en mensen die naar binnen kijken, maar voegt ook absoluut iets toe aan de looks van je interieur! Zeker als je een stijlvolle keuze maakt wat betreft je raamdecoratie. Op de website van ilumio kun je terecht voor kwalitatieve houten jaloezieën waar je niet op uitgekeken raakt. Houten jaloezieën zorgen voor een natuurlijke uitstraling in je interieur met een stoer randje. Perfect als je van een rustieke look houdt, die passend is bij elke woonstijl!

Planten op de vensterbank

Kamerplanten zijn heel populair in huis! Ook op de vensterbank kun je ze goed kwijt: dit is eigenlijk een ideale plek voor mooie planten in huis. Let er natuurlijk wel even op dat je hier planten plaatst die van zonlicht houden – zo kunnen ze hun geluk niet op als ze direct in de buurt van het raam staan. En tegelijkertijd zorg je voor een trendy styling van je interieur: prachtig in de woonkamer bijvoorbeeld!

Een zithoekje bij het raam

Wil je graag een extra zithoek creëren in huis? Dat is een hartstikke tof idee bij je raam! Als je al brede vensterbanken hebt is het een eitje: leg wat gezellige kussentjes en een plaid neer en je kunt hier heerlijk vertoeven. Een boek erbij, koffie of thee in de hand – de perfecte manier om je ochtend te starten bijvoorbeeld. Zo kun je lekker naar buiten kijken en van het zonnetje genieten binnenshuis. Je kunt ook een brede vensterbank laten plaatsen, om dit gezellige idee te realiseren.

Souvenirs op de vensterbank

Ten slotte is het een stijlvol idee om souvenirs op je vensterbank te plaatsen. Net als planten zijn ook souvenirs ware sfeermakers in je interieur. Zo laat je zeker een stukje persoonlijkheid zien! Waar je aan kunt denken? Een leuk rieten mandje, een kleurrijk klokje of een mooie bloempot om een kamerplant in te plaatsen! Je kunt best uitpakken, want de vensterbank is nu juist een ideale locatie in de kamer om voor decoratie te zorgen. Zo maak je dat je altijd iets leuks hebt om naar te kijken in je interieur!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie