Afbeelding
Foto door form PxHere

Wat voor soorten rotan lampen kun je gebruiken in je interieur?

2 juli 2020 om 16:40 Partnercontent

Net zoals andere producten die gemaakt zijn van rotan zijn de rotan lampen de afgelopen jaren ook erg populair geworden. Je ziet dergelijke lampen in allerlei diverse interieurstijlen terug komen, wat een groot voordeel is van een rotan product. Door de lichte en open uitstraling van rotan is dit materiaal zonder twijfel geschikt om te gebruiken in een lamp. Rotan lampen is dan ook een grote aanrader, waarbij je zeker gebruik kunt maken van de onderstaande adviezen. 

Rotan hanglamp 

Eén van de populairste uitvoering van de rotan lamp is de hangende variant. Een rotan hanglamp is zonder twijfel een sfeervol exemplaar. Het brengt op een gemakkelijke en rustige wijze een gezellig sfeertje in je huis. Je kunt diverse rotan hanglampen kopen die in allerlei verschillende woonstijlen passen. Natuurlijk verschillen de verkrijgbare hanglampen van rotan qua formaat, maar ook zeker qua kleur. Rotan lampen die een zwarte kleur hebben zijn bijvoorbeeld erg populair op het moment, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een naturel kleur.

Rotan staande lamp

Natuurlijk kun je meer kopen dan alleen zulke rotan lampen kopen bij Sweetlivingshop.nl. Er zijn ook andere soorten lampen van rotan verkrijgbaar. Het is niet meer dan logisch dat er meer te kiezen valt qua de rotan lampen. Naast de hanglampen zijn ook de staande lampen die gemaakt zijn van rotan erg populair op het moment. Zo’n staand exemplaar geeft natuurlijk een heel andere uitstraling aan je huis dan een hanglamp van rotan. Een vloerlamp die gemaakt is van rotan is zonder twijfel een eyecatcher in je interieur.

Rotan tafellamp 

Als je toch iets anders wilt dan een hanglamp of een staande lamp van rotan dan is een tafellamp ook zeker een goede keuze. Zo’n exemplaar is bijvoorbeeld prachtig te combineren met een bijzettafeltje, maar natuurlijk kun je de tafellamp ook in de vensterbank plaatsen. Op deze manier zorg je voor een gezellige sfeer in je woning. Daarnaast zorgt het natuurlijk ook voor wat extra licht, wat handig is in de woonkamer. Overigens kun je een tafellamp van rotan tevens kwijt in de studeerkamer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie