Afbeelding
Tuinpoort

De mooiste tuinpoorten en tuindeuren

2 juli 2020 om 15:35 Partnercontent

Heb je een mooie tuin, maar mist er nog iets? Denk dan eens na over het aanschaffen van een prachtige tuinpoort of tuindeur, dit maakt het geheel af. Zie een tuinpoort als een aanvulling op een schutting of hekwerk. Heb je al een schutting of moet die er ook nog komen? Wees slim en schaf de poort tegelijk aan met de schutting. Zo weet je zeker dat deze perfect bij elkaar passenTuinpoorten zijn leverbaar in allerlei soorten en afmetingen. 

Diverse tuinpoorten

Vaak wordt er gekozen voor een houten tuinpoort. Hierin is er de keuze uit een poort van grenen, Douglas, zwart grenen of bamboe. Veel mensen kiezen voor grenen, dit komt doordat dit de sterkste houtsoort is. Maar een houten poort is niet de enige optie die je hebt. Wat ook mogelijk is, is een tuinpoort van metaal. Deze zijn, net als een houten tuinpoort, leverbaar is diverse hoogtes. Het is fijn om een mooie tuin te hebben met een tuinpoort dat zorgt voor het gewenste effect voor een prachtig totaalplaatje. Als poorten gegalvaniseerd en gepoedercoat zijn, blijven ze langer mooi. Zo kan je optimaal genieten van je nieuwe poort!

Veiligheid

Wanneer er kinderen in het spel zijn is het altijd aan te raden om een kinderslot aan te schaffen. Dankzij het kinderslot kan een kind de poort niet openen en dus niet op een onverwachts moment de straat op rennen. Een kinderslot maakt je tuinpoort dus veiliger voor je kind. 

De juiste tuinpoort

Als je al een schutting in je tuin hebt staan kan je nog steeds een nieuwe poort aanschaffen. Kijk goed naar de schutting en kies een tuinpoort die hier goed bij past. Vaak is het mooi wanneer je tuin één geheel is. Dit bereik je mede door de schutting en de tuinpoort op elkaar af te stemmen. Heb je
al een keuze gemaakt voor een houten of metalen tuinpoort? Voor beide soorten kun je terecht bij Hekwerkonline.nl. Deze partij heeft een ruim assortiment prachtige tuinpoorten. Zij hanteren een standaard levertijd van 3 tot 5 werkdagen en bij hen ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie