Kom effe buurten op Burendag bij de Rozelaar
Kom effe buurten op Burendag bij de Rozelaar de Rozelaar

Kom effe buurten op Burendag bij de Rozelaar

21 september 2023 om 09:14 Overig Deel je nieuws

Alle locaties van de Rozelaar openen hun deuren op Burendag, zaterdag 23 september van 10.00-15.00 uur. Kom een kijkje nemen op onze woon- en dagbestedingslocaties. 

Midden in de samenleving

Burendag wordt ieder jaar in september gevierd. Een dag waarop de buurt gezellig samenkomt. Want goede buren doen ertoe.  Meedoen in de samenleving begint in je eigen buurt. Burendag is dan ook ontstaan vanuit de gedachte dat buurten gezelliger, socialer en veiliger worden als buren elkaar kennen. Door op Burendag een activiteit te organiseren, kunnen buren op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Het maakt het gemakkelijker om buurtgenoten te leren kennen die je normaal niet zo snel spreekt.

De cliënten van de Rozelaar staan midden in de samenleving. Ze voelen zich gezien, serieus genomen en waardevol. Het gaat om véél meer dan goede zorg. Wij vinden het belangrijk dat mensen de kans krijgen om hun steentje kunnen bij te dragen. Onze bewoners en cliënten halen waardering uit hun bijdrage aan de samenleving.

Locaties die open zijn op zaterdag 23 september

 Woonlocatie Iris Irishof 2 - Barneveld Woonlocatie aan de Irishof Irishof 1a - Barneveld Woonlocatie de Vlinder Lakenvelderlaan 6 - Barneveld Woonlocatie de Voorde Beatrixhof 35 - Nijkerk Woonlocatie de Rozenhof Hoornbloem 73 - Voorthuizen Dagbesteding Rozenstraat Rozenstraat 9 - Barneveld Dagbesteding Industrie Röntgenstraat 9 - Barneveld Dagbesteding Schaffelaar Stationsweg 2H - Barneveld Klaver 4 Stationsweg 2H - Barneveld Rozerie Brasserie & Bakkerij Langstraat 15 - Barneveld Dagbesteding Nijkerk Vetkamp 85 – Nijkerk 

Op elke locatie vind je 2 vragen. Vul de antwoorden in op het antwoordblad (deze krijg je op de eerste locatie waar je bent) en lever die in bij de laatste locatie waar je bent. Maak kans op een mooie prijs. Kijk voor alle informatie op https://www.rozelaar.nl/kom-effe-buurten-op-burendag.html 

Rozelaar

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vind je een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.

advertentie
advertentie
advertentie