Tranen van blijdschap bij heropening dagbestedingslocaties de Rozelaar
Tranen van blijdschap bij heropening dagbestedingslocaties de Rozelaar de Rozelaar

Tranen van blijdschap bij heropening dagbestedingslocaties de Rozelaar

4 juni 2020 om 10:05 Zorg Deel je nieuws

Gisteren was het zover, de dagbestedingslocaties van de Rozelaar gingen na bijna 3 maanden weer open. Er waren tranen van blijdschap, er was gezonde spanning, er was taart, er waren bloemen, maar er waren vooral heel veel blije gezichten. Het was een feestelijke dag! Het was heel fijn om alle deelnemers weer te zien, wat hebben we ze gemist. 

Voorzorgsmaatregelen
In de afgelopen dagen is hard gewerkt om ons voor te bereiden op de heropening van de dagbesteding volgens de regels van het RIVM, waaronder de 1,5 meter regel. We zijn blij dat de dagbesteding weer open kan en denken dat dit met alle maatregelen verantwoord te kunnen doen. Daarbij realiseren we ons dat juist binnen de gehandicaptenzorg nabijheid zo belangrijk is, terwijl ons gevraagd wordt om afstand te houden. Onze zorgprofessionals doen er in deze tijd alles aan om een brug te slaan tussen afstand en dichtbij zijn.

Lunchroom de Rozerie
Onze lunchroom in Barneveld Centrum gaat nog even niet open voor gasten. Voor onze deelnemers wordt alternatieve dagbesteding georganiseerd.
.
De lunchroom bereidt zich voor om gasten te verwelkomen op 1,5 meter, met dezelfde gastvrijheid en kwaliteit die u/jij gewend bent. Achter de schermen wordt hard gewerkt en we streven ernaar om op 1 juli weer open te gaan voor gasten.

Kinderboerderij Schaffelaar

De kinderboerderij blijft voor bezoekers nog even dicht. We willen onze cliënten eerst rustig weer laten wennen aan het werk en aan de 1,5 meter afstand bewaren.
.
Zodra het kan, hopen we weer open te gaan voor bezoekers. Maar wist je dat je wel gezellig langs de dierenweide kunt lopen? Dan zie je in ieder geval de geitjes, schaapjes, ezels en kippen.
 

Rozelaar

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vind je een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.

.

Tranen van blijdschap bij heropening dagbestedingslocaties de Rozelaar
Tranen van blijdschap bij heropening dagbestedingslocaties de Rozelaar
advertentie
advertentie
advertentie