Cliënten van de Rozelaar lopen Schaffelaar-2-daagse
Cliënten van de Rozelaar lopen Schaffelaar-2-daagse de Rozelaar

Cliënten van de Rozelaar lopen Schaffelaar-2-daagse

9 juni 2023 om 15:20 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 7 en vrijdag 9 juni was het feest. Ongeveer 50 deelnemers van diverse dagbestedingslocaties van de Rozelaar liepen toen de Schaffelaar-2-daagse.

Deze Schaffelaar-2-daagse werd georganiseerd door bewegingsagoog Elouise. Er werd op beide dagen 2 km gelopen, het bekende rondje rondom de Koewei. Ook een aantal cliënten van Norschoten (ouderenzorg) liepen mee.Deelnemers van Dagbesteding Nijkerk liepen hun eigen route in omgeving Nijkerk.  

Feest

Op vrijdag was het extra feest want toen werden de cliënten binnengehaald met gladiolen en kregen ze allemaal een medaille, uitgereikt door Philip Miedema (Raad van Bestuur de Rozelaar). De gladiolen werden gesponsord door de Boekettenspecialist.We zijn enorm trots op alle deelnemers.

Gezond leven en bewegen

Bij de Rozelaar vinden we een gezond leven en bewegen belangrijk. Mensen met een verstandelijke beperking doen dat meestal niet uit zichzelf. Ze hebben een zetje nodig.

Gezond bewegen houd je alleen vol als het leuk is om te doen. De Rozelaar wil daarom graag dat iedereen lekker kan bewegen en sporten, zowel de bewoners als de deelnemers bij de dagbesteding.

Dat bieden we op individueel niveau aan, zoals wandelen, fietsen op de hometrainer of samen eropuit op de duofiets. Maar we bewegen ook samen, zoals deze Schaffelaar-2-daagse.

advertentie
advertentie