Afbeelding
AberMedia

Wandisolatie in brand na werkzaamheden bij bedrijf Barneveld

13 augustus 2019 om 16:39 Overig

BARNEVELD Bij een 'Ons Bedrijf' aan de Valkseweg in Barneveld is dinsdagmiddag tijdens werkzaamheden met een plasmasnijder een deel van de wandisolatie in brand gevlogen.

,,Op een gegeven moment zag ik de rook aan de bovenkant uit de wand komen en heb ik gelijk de brandweer gebeld", vertelt één van de werknemers van het bedrijf. ,,Gelukkig was het ook snel weer weg", vervolgt de man.
De brandweer heeft met een warmtebeeldcamera controles uitgevoerd waarbij op delen van de wand een verhoogde temperatuur werd gemeten. Om van bovenaf het water via de spouw door het isolatiemateriaal te krijgen werd met behulp van de hoogwerker vanaf het dak geblust.
Het gebouw wordt momenteel geschikt gemaakt om laswerkzaamheden in te gaan verrichten. Medewerkers waren bezig om een zware stalen balk door te snijden toen het fout ging.  De schade aan het gebouw lijkt mee te vallen. Naast een klein gat in het dak dat de brandweer heeft gemaakt om te kunnen blussen was voor de werkzaamheden al een gat in de wand gemaakt door het bedrijf zelf.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
advertentie