Nog zeker drie jaar cameratoezicht in centra Barneveld en Voorthuizen

10 aug, 08:16 Maatschappelijk
anp / Xtra Frank van Beek
Afbeelding

BARNEVELD Het cameratoezicht in de dorpscentra in Barneveld en Voorthuizen wordt voortgezet. De gemeente Barneveld is tevreden over de resultaten: het aantal incidenten in de centra neemt dusdanig af door de aanwezigheid van de camera’s, dat het noodzakelijk is dat deze blijven staan.

De gemeente Barneveld heeft eind vorige maand besloten over de voortzetting van het cameratoezicht aan de Jan van Schaffelaarstraat, Stationsplein, Burgemeester Kuntzelaan, Langstraat, Raadhuisplein, Brouwerstraat en Nieuwe Markt in Barneveld en de omgeving Hoofdstraat in Voorthuizen. Voor het laatst was dit gebeurd in 2016, voor een periode van vijf jaar. Omdat dit besluit geëvalueerd moest wo..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.