Afbeelding
Whydonate

Actie Pluimveemuseum: teller al boven 1.300 euro

9 maart 2021 om 08:21 Maatschappelijk

BARNEVELD Stichting Knuffelkuiken uit Hoogkarspel heeft via een online inzamelingsactie inmiddels, in drie dagen tijd, ruim 1.300 euro opgehaald voor het noodlijdende pluimveemuseum in Barneveld. De actie blijft de komende tijd in de lucht, want het doel van de stichting is om een totaalbedrag van 10.000 euro over te maken naar het museum.

De stichting, die landelijk broedmachines uitleent aan onder meer basisscholen en zorgcentra, startte zaterdag met fondsenwerving via een daarvoor speciale website, nadat het museum in Barneveld vorige week meldde zwaar in de financiële problemen te zitten. Het museum staat, met zoals het er nu uitziet eind deze maand nog minder dan 400 euro in kas, momenteel op het randje van een faillissement.

,,We hebben ons als doel gesteld om 10.000 euro binnen te halen, zodat het museum iets van een buffer heeft voor de komende maanden’’, aldus Stichting Knuffelkuiken. ,,Zodra het eerste bedrag via fundraiser Whydonate vrijkomt, zetten we dat bedrag direct door naar het museum, ook als het dan minder is dan ons streefbedrag.’’

De online inzamelingsactie is te vinden door op deze link te klikken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie