Overzicht van de uitbreiding van begraafplaats De Plantage.
Overzicht van de uitbreiding van begraafplaats De Plantage. heliflight.nl

Inrichting nieuwe begraafplaats start volgende week

21 augustus 2020 om 15:59 Maatschappelijk

BARNEVELD Vanaf maandag 24 augustus starten de (voorbereidende) werkzaamheden voor inrichting van de uitbreiding van begraafplaats De Plantage in Barneveld. Aannemer Dusseldorp ISM gaat de nieuwe begraafplaats gereed maken voor gebruik.

De uitbreiding van circa 2,5 hectare is al opgehoogd met begraafplaatszand en teelaarde. Het zand is nu ingeklonken, waardoor de inrichting kan beginnen. Het gaat dan onder meer om aanleggen van de groenvoorziening, de waterpartij, asfaltpaden, het hekwerk en straatmeubilair. Ook zorgt Dusseldorp voor aanpassingen op de Oldenbarnevelderweg voor de oversteek naar de bestaande begraafplaats.

AFSLUITING Vanwege grondtransport en asfaltering is de Oldenbarnevelderweg van woensdag 26 augustus tot en met vrijdag 18 december afgesloten tussen Zonnebloemstraat en Plantagelaan voor (brom)fietsers. Er komt een omleiding via de Narcissenstraat en Zonnebloemstraat. Het overige gemotoriseerde verkeer kan wel gebruik maken van de Oldenbarnevelderweg, maar kan hinder ondervinden. De Lidl blijft bereikbaar en omwonenden kunnen hun huis bereiken.

VERKEERSREGELAARS Van donderdag 17 september tot en met maandag 28 september vinden werkzaamheden plaats aan de bestaande begraafplaats. In deze periode is er ook asfalttransport. Als dat nodig is, komt er overdag een halve baanafzetting bij de kruising Oldenbarnevelderweg met de  Oude Kleuterweg voor gemotoriseerd verkeer en worden verkeersregelaars ingezet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie