Afbeelding
Pauw Media

Recreatieterrein Zeumeren opnieuw dicht wegens drukte

6 augustus 2020 om 11:55 Maatschappelijk Coronavirus

VOORTHUIZEN Recreatieterrein Zeumeren bij Voorthuizen heeft vanmorgen rond 11.15 uur al het maximumaantal bezoekers verwelkomd. Beheerder Leisurelands roept dan ook iedereen op vandaag niet meer naar Zeumeren te komen. Er worden geen nieuwe bezoekers meer toegelaten, de slagbomen blijven gesloten. Ook bezoekers die lopend of met een ander vervoersmiddel komen, worden tegenhouden. ,,Morgen is iedereen weer van harte welkom'', aldus Leisurelands.

Leisurelands hanteert momenteel vanwege de coronamaatregelen een maximum aantal bezoekers voor de recreatieplas. Dit naar eigen zeggen om voor alle bezoekers de veiligheid te garanderen. Vorige week vrijdag werd dat maximum vanwege de warme temperaturen voor het eerst bereikt, vandaag dus voor de tweede maal. 

Leisurelands roept mensen op niet alsnog te proberen de auto te parkeren langs één van de toegangswegen rondom Zeumeren. Hier geldt een parkeerverbod. De gemeente Barneveld gaf woensdag in deze krant aan rond het terrein extra te controleren en te bekeuren als dat nodig is.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie