Afbeelding
Marcel van Hoorn

Lionsclub Barneveld komt met Coronarun

20 mei 2020 om 09:10 Maatschappelijk

BARNEVELD De Lionsclub in Barneveld houdt in juni een nieuwe actie: de Coronarun. Deelnemers kunnen in de periode tussen zaterdag 13 juni en zondag 21 juni meedoen, door een afstand naar keuze op een eigen te bepalen moment te hardlopen, wandelen, skaten of fietsen. ,,Je kunt zelf je route bepalen en kiezen tussen 5 of 10 kilometer, een halve marathon (21,1 kilometer) of een hele marathon (42,2 kilometer). Je neemt het vooral op tegen je eigen tijd en ambities, en tegelijkertijd weet je dat je onderdeel bent van een groter geheel'', aldus de Lionsclub.

Inschrijven voor deze actie kan via de website barneveld.lions.nl/coronarun, voor een bedrag van tien euro. ,,Op deze site kun je ná de run je tijd, afstand en activiteit doorgeven en ontvang je als deelnemer een oorkonde. We geven ook een originaliteitsprijs weg. Daarvoor kun je foto's mailen die gemaakt zijn tijdens de run. Een jury zal snel na de actie de uitslag bekend maken en de prijs uitreiken.''

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan mensen in de zorg. ,,Het is nu het moment dat een kleine attentie of een beetje aandacht veel steun kan geven. Een klein gebaar is goud waard'', aldus de Lionsclub.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie