Koeweidienst
Koeweidienst Hervormde Gemeente Barneveld

Koeweidienst Barneveld en pinksterviering Kootwijkerbroek online

12 mei 2020 om 15:06 hartenziel

BARNEVELD De hervormde gemeenten in Barneveld en Kootwijkerbroek houden dit jaar in plaats van een openluchtdienst op tweede pinksterdag een online viering. 

HEMEL EN AARDE De pinksterviering vanuit Kootwijkerbroek met als thema 'Hemel en Aarde' is maandag 1 juni van 9.30 tot 11.00 uur te zien op www.hervormdkootwijkerbroek.nl

EEN KOEWEI Terwijl de dienst vanuit Barneveld, die in het dorp al meer dan vijftien jaar bekend staat als de Koeweidienst, op dezelfde dag vanaf 10.00 uur is te volgen via het YouTube-kanaal van Hervormd Barneveld, via Facebook en de website van de Hervormde Gemeente Barneveld. De spreker is dit jaar Henco van Zijtveld uit De Glind. Vanuit een koewei in De Glind zal hij spreken over het verhaal van Pinksteren. Daar treden ook een muziekgroep en zangers op.

ZENDELINGEN De dienst in Kootwijkerbroek wordt begeleid door Asaf, de band van de kerk, met Davitha Terlouw (zang), Kees van de Kuilen (keyboard), Maarten Stam (basgitaar), Rozine Terlouw (dwarsfluit) en Gerron Terlouw (drum). De overdenking wordt verzorgd door Arjen, zendeling van de gemeente, een Ester, zijn vrouw. Ze werken als studentenwerkers voor Agapè in het buitenland. En ze coachen studenten. Arjen is ook teamleider van het team waarin ze werken.

Pinksterviering Kootwijkerbroek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie