Afbeelding
CU Barneveld

Dianne de Kwant (ChristenUnie): ‘Wil me inzetten voor groen in de wijken’

Gemeenteraadsverkiezingen Gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIEUW IN DE RAAD,,Gezien mijn plek op de lijst, verwachtte ik wel verkozen te worden. Maar dat het daadwerkelijk is gebeurd, maakt me wel dankbaar. De mensen hebben hebben blijkbaar veel vertrouwen dat ik hen goed kan vertegenwoordigen. In de raad wil ik graag zorg dragen voor haar omgeving. Daarom zet ik mij de komende jaren specifiek in voor het groen in de wijken en buurten en de wandel- en fietspaden in de gemeente.”

,,Zelf had ik verwacht dat de ChristenUnie het beter zou doen dan de vijf zetels die we hebben binnengehaald. Maar als je de winsten ziet bij de SGP en Lokaal Belang, die ik feliciteer met hun succes, dan kunnen we toch best tevreden zijn, vind ik.” 

,,In het dagelijks leven ben ik receptioniste bij een autodealer in Voorthuizen. Dit gecombineerd met mijn twee jonge kinderen, de jongste is drie maanden, en het raadswerk wordt dit alles wel een uitdaging. Maar ik was de afgelopen jaren al raadscommissielid en heb dus al wat kunnen oefenen. Met de juiste steun thuis gaat het vast lukken.” 

advertentie