Snollebollekes met entertainer Rob Kemps.
Snollebollekes met entertainer Rob Kemps. Gelderpop/Marco Scheurink

Zeumer Winterfestival met Snollebollekes, Paul Elstak en Alpenzusjes

3 januari 2023 om 11:37 Evenementen

VOORTHUIZEN Recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen is zaterdag 11 februari het decor van ,,een knotsgek overdekt winterfestival’’. Er zijn optredens van onder anderen Snollebollekes (Rob Kemps), dj Paul Elstak en de Alpenzusjes. Daarnaast is er après-ski met een winters foodplein en kunnen bezoekers met een grote band van een sneeuwhelling glijden.

De eerste editie van het Zeumer Winterfestival zou eigenlijk in februari vorig jaar plaatsvinden. Daar ging een streep door vanwege de coronaregels, waardoor evenementen zonder zitplaatsen verboden waren. Er waren op dat moment al bijna vijfduizend kaarten verkocht.

Organisator The Zoo Events, in deze regio bekend van Gelderpop, maakte toen direct al de nieuwe datum van 11 februari 2023 bekend. Naast Snollebollekes, dj Paul Elstak en de Alpenzusjes komen de Lawineboys, zanger John West, 2 Unlimited, Party dj W, T-Spoon en zanger Alex naar ‘Ski-oord Zeumeren’. ,,De muziek is een mix van Nederlandse meezingers, de grootste après-ski-hits en gouden platen uit de 90’s’’, licht de organisatie toe.

Het winterfestijn begint 11 februari om 14.00 uur en duurt tot middernacht. De minimumleeftijd is 18 jaar. Toegangskaarten zijn te koop via www.zeumerwinterfestival.nl/tickets. ,,Wees er snel bij, want een groot deel van de kaarten is vorig jaar al verkocht’’, aldus The Zoo Events. Meer informatie op de site www.zeumerwinterfestival.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie