Afbeelding
Erik van't Land

Oktoberfest Barneveld op nieuwe locatie

19 september 2019 om 08:19 Evenementen

BARNEVELD De derde editie van het Oktoberfest Barneveld op zaterdag 12 oktober vindt dit jaar in de Veluwehal plaats. Dat vertelt Thomas Bouw namens de organisatie. ,,Het Theaterplein is echt te klein geworden. In de Veluwehal is meer mogelijk. Hiermee is er geen overlast voor omwonenden van het theaterplein.”

In de hal aan de Nieuwe Markt in Barneveld wordt een grote tent neergezet om bezoekers ,,het oktoberfest gevoel te geven. Een tent hoort daar namelijk echt helemaal bij. Daarin staan de grote typerende lange tafels. ,,We er een mooi feestje van maken” vertelt Bouw enthousiast. ,,Er is ook een eetgelegenheid waar bezoekers een lekker schnitzeltje of bratwurst kunnen eten.”

Om het ,,oktoberfest gevoel” kracht bij te zetten heeft de organisatie DJ Ötzi uit Tirol weten te strikken. Ook komen nog de Alpenzusjes en de band Wunderbar. De presentatie in het Duits. ,,Zoals het hoort.”

In de Veluwehal is ruimte voor 1800 feestvierders. ,,Dat zijn er twee keer zoveel als op het Theaterplein. Er zijn nog zo’n 220 kaarten over voor het evenement dat om 17.00 uur begint en eindigt rond middernacht. Meer informatie en ticketverkoop staat op https://oktoberfestbarneveld.nl/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie