PREMIUM ARTIKEL

Teleurstelling over verkoop Bakkerij Schuiteman. ‘Acht euro voor een brood kan niet’

Economie
Foto: Henk Hutten
4 nov 2022, 15:47
Bakkerij Schuiteman wordt overgenomen.  ,,Als we alle kosten hadden willen doorberekenen, hadden we acht euro voor een brood moeten vragen.”
Bakkerij Schuiteman wordt overgenomen. ,,Als we alle kosten hadden willen doorberekenen, hadden we acht euro voor een brood moeten vragen.”
GARDEREN/VOORTHUIZEN

,,Het is ontzettend zuur.” De teleurstelling bij Sander en Martina van den Top is enorm: door de torenhoge energiekosten zijn zij genoodzaakt Bakkerij Schuiteman, met winkels in Garderen en Voorthuizen, van de hand te doen. Bakkerij Schreuder uit Uddel is per 1 januari de nieuwe eigenaar. ,,Als we alle kosten hadden willen doorberekenen, hadden we acht euro voor een brood moeten vragen.”

Een woordvoerder van het echtpaar Van den Top laat weten dat zij er aardig doorheen zitten. ,,Op zijn veertiende begon Sander al als hulp in de bakkerij. Na een studie in Wageningen kwam hij er in dienst en op een gegeven moment vroeg zijn werkgever of hij het wilde overnemen. Dat deed hij en hij dacht: hier ga ik oud worden. Helaas mag het niet..

Deel dit artikel via:









advertentie